Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél haegismerkednel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képernyőkép kérdése:

Mit tennél haegismerkednel egy szelíd szolid szegény pasival, majd kiderülne hogy százmillió forintnyi kriptovalutája van?

Figyelt kérdés
2022. nov. 9. 17:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Neked a kriptovaluta a fetised?
2022. nov. 9. 17:16
 2/13 anonim ***** válasza:
46%
Há' ez nem a gyakoris alapkérdező jellemzése...? (Persze csak saját bevallás szerint)
2022. nov. 9. 17:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
csak akkor jönne össze vele bárki, ha emellett mérnökinformatikus 😆
2022. nov. 9. 17:20
 4/13 anonim ***** válasza:
94%

Kérdés, mit takar az, hogy megismerkedtem egy szegény pasival.

1. Hazudta azt, hogy szegény? Ha igen, akkor lapát, mert nem akarok hazug ember mellett élni, hazug emberrel kapcsolatban lenni, mert az másban is hazudni fog.

2. Azt feltételeztem róla? Kérdés, miért. Ha olyasmi miatt, mert kölcsönkéregetett tőlem vagy velem fizettetett sokszor, akkor nem lenne szimpatikus. Az sem lenne szimpatikus, ha azért feltételeztem volna, hogy szegény, mert kicsit igénytelen, amit még szegénységgel meg lehet magyarázni (pl. kiseggesedett nadrág, több helyen kirepedt bőrkabát, foszló cipő stb.). Ha olyan dolgok miatt, hogy nem márkás a cipője mg BKV-val jár pl., vagy egyéb felszínes dolgok miatt, akkor magamba nézek.

2022. nov. 9. 17:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Azt mondanám hogy nézze meg hogy mennyit esett ma az árfolyam és ezután pontosítsa az összeget.
2022. nov. 9. 17:32
 6/13 anonim ***** válasza:
Maganügye. Engem miben érintene mégis?
2022. nov. 9. 17:39
 7/13 A kérdező kommentje:
Őt mostani áron annI
2022. nov. 9. 17:54
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hazugsággal indított az rossz pont! Ha apatestes akkor azonnal kuka.
2022. nov. 9. 17:54
 9/13 A kérdező kommentje:
4 azt mondta hogy kevés pénze van ami igaz mert a Bitcoin nem pénz. Tehát Nem hazudott és emellett szakadtan jár.
2022. nov. 9. 17:55
 10/13 A kérdező kommentje:
1 sok fétisem van. A disznós és a pávián fenekét csapkodós is én vagyok.
2022. nov. 9. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!