Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, miért nem reagál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nem reagál semmit a csaj a második sikeres randi után?

Figyelt kérdés

Volt két nagyon hosszú randim egy lánnyal, és a második randi közepén meg akartam csókolni, de visszautasította, hogy még jobban meg kell ismernie, neki ez gyors. Nem húzta el fejét, és utána mondta, nem taszítom, hiszen akkor nem találkozott volna velem mégegyszer. Mondom, oké. Kicsit kínosan éreztem magam egy darabig ezután. Úgy köszöntünk el, mint akik szeretnének újra találkozni. Még utalt is rá félreérthetetlenül. Erősen megszorította a karomat, én a hátát. A randi alatt, még a bepróbálkozásom után is úgy folyt minden a jó irányba, ahogy annak lennie kell. Apró érintések a részéről, mosoly, jókedv, mély beszélgetések. Bejelöltem ismerősnek egy nappal később, visszajelölt. Azóta eltelt pár nap, írtam neki, bocsánatot kértem a történtekért, és leírtam, hogy tetszik, és sűrűbben szeretnék vele találkozni. Nem reagált vagy írt semmit 2 napja, amióta ismerősök vagyunk. Biztosan látott valamit a profilomban, amikor végig nézte, ami kiábrándította? De hát semmi olyan kompromitáló dolog nincs a profilomban... Ami lenne vagy van, arról beszámolnék neki élőben.

A randi alatt többször pittyegett a telója, jött messenger üzenete. Azokat ott gyorsan megnézte. Az én leveleimet pedig hosszú ideig nem nézni meg. Mi lehet az oka? Lányok, mi lehet a háttérben?

2023. júl. 5. 12:25
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

#19-es

Rajta kívül senki nem ment el velem randizni, sőt, jobbra se húz senki. De tényleg szó szerint értsd, senki. Ha vannak matcheim, azok is vért izzadva jönnek össze úgy, hogy az egész napomat rááldozom arra, hogy mindenkit jobbra húzzak, 5 felületen. Idegörlő. 3 hónap alatt jött össze 1, azaz ismétlem, 1 darab randi, aztán jött vele a duplázás. Ő volt az egyedüli, aki valamire tartott engem. Élőszóban nagyon bíztató és kedves volt.

Csúnya vagyok, soha nem volt még senki az életemben. Most lehetett volna, de egy centin múlott! Nem engedte a csókot, lehajtotta a fejét. De minden jel arra mutatott, hogy akarja. Privátban leírom, akit érdekel, hogy történt ez.

2023. júl. 5. 14:41
 22/26 A kérdező kommentje:
#20-as: nem ez volt a jellemző, az elején 2-szer ránézett a telójára emiatt, ennyi.
2023. júl. 5. 14:45
 23/26 anonim ***** válasza:
78%
Ha szamit a velemenyem, akkor oriasi hibat kovettel el azzal, hogy a randi utan napokig nem kerested. Ennyi boven eleg arra, hogy kikerulj a pixisbol. Tanuld meg, hogy napi szinten kell az uj kapcsolattal foglalkozni, kulonben komolytalannak gondol a masik. Es a cseteles is szar. Van neted, hivd fel valamelyik appon keresztul, azt jobban ertekelik a nok.
2023. júl. 5. 22:39
 24/26 A kérdező kommentje:

végül mégsem lettem ghostolva :)

de akkor is fura, gyanakszom

2023. júl. 6. 11:53
 25/26 A kérdező kommentje:
Úgy írt, hogy ma is ráírtam, hogy akkor most mi legyen. Akarja vagy nem. Találkozzunk többet, vagy lezárjuk az egészet, öntsünk tiszta vizet a pohárba. Erre elmondta, mi történt vele a napokban, mennyire elfoglalt. Hosszú storyt írt. A kérdésemre nem felelt. Ügyesen kikerülte talán?
2023. júl. 6. 11:57
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, ha annyira sikeres lett volna a randi, nem ignorálna. Hagynám a fenébe
2023. júl. 7. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!