Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Magyarországon incel voltam és kiköltözök egy északi nordikus országba akkor ott többszörösen incel leszek?
Igen, velük kell versenyezned a csajokért. Hacsak nem vagy harcedzett kemény harcos, aki egymaga képes lenyomni egy germán falut, akkor nem sok esélyed van az ottani nőknél. Ott egy férfinek 10 éves korára már egyedül össze kell tudnia rakni egy hajót, 15 éves korára pedig puszta kézzel kell tudnia halat fogni. Egyetlen csaj sem fogja ott rólad elhinni, hogy elviszed a Valhallába
14
De jól néznek ki, az ami számít leginkább.
Dehogy stabilabbak mentálisan. Skandinávoknak olyan szinten jó dolguk van, annyira el vannak kényelmesedve, hogy ha két hétig kicsit stresszesebb a munka, akkor már vergődnek és szabadságért jajongnak. :D
Az hogy jobban néznek ki, hát ok, mert ott ciki nem sportolni meg egészségtelenül élni, szóval ok, ez épp jogos is lehetne, de hogy a skandinávok se nem erősek érzelmileg, se nem nagyvonalúak, se nem szórakoztatóak, az biztos.
Mondom ezt úgy, hogy átlag évi 3-4-szer járok svédország különböző pontjaira, és számos közeli barátom dolgozik kint vagy él kint 15+ éve, nem a vikingek HBO sorozatból sz-ptam az infót :D
18
Nem csak az, hogy edznek.
A fejük igazi férfi modellnek van szabva. Mélyen ülő hunyori szem, csontos szögletes áll, vastag nyak stb.
Plusz izmos testfelépítés.
Én annyit látok, hogy rém nyugodtak és ez lehet a jelenlegi jólétüknek köszönhető de vannak országok ahol jólét van és nem ennyire nyugodtak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!