Napjaink kultúrája a nordikus típusú embereket tartja a legszebbnek?
Figyelt kérdés
2023. jan. 30. 08:45
1/11 A kérdező kommentje:
És nem a dél-európai, szláv, közel-keleti, indiai, afrikai, ázsiai vagy más bennszülött típusokat?
2023. jan. 30. 08:46
3/11 A kérdező kommentje:
1
Nem tudom kiről beszélsz de válaszolnál inkább a kérdésre? Vagy maradj távol!
2023. jan. 30. 08:52
4/11 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, tudtommal nem készült olyan statisztika (világ szinten), hogy hol élnek a legszebb emberek a világon. Nekem (speciel) nem tetszenek a nordikus nők (egy kicsit bamba a pofájuk), ahogy a férfiak sem hasonló okok miatt, de pl. teljesen odavagyok a japán és kínai csajokért, meg a spanyol, olasz pasikért.
5/11 anonim válasza:
Én vagyok a legszebb, ez tény. Nincs teljeskörü genetikai analízisem, nem tudom melyik csoporthoz tartozok...
6/11 anonim válasza:
Igen, a tüzes tekintetű mediterrán szépségeknek semmi esélyük.
7/11 anonim válasza:
Nekem tök mindegy, milyen a pofikája, ha vannak csöcsei, és nem teljesen idióta, ráadásul képes huncutul, de szerelmesen rám pillantani, akkor le vagyok hengerelve.
Felőlem lehet szőke, barna, vagy fekete, illetve vörös is. Azt meg nem mondanám, melyik a nordikus, talán a szőke, meg a vörös lehet az, bár ugye mondjuk a lappok egész barnák, de mint írták, kinek a pap, kinek a papné és kinek a lányuk.
8/11 anonim válasza:
Én úgy veszem észre, hogy ezeket a vadhajú félbarnákat nyomatják mindenhol.
10/11 anonim válasza:
Szinte minden reklámban gólyafészek frizurás félvéreket látok. Lehet, hogy csak nekem tűnik így, mert mindig ilyen frizurára vágytam, de az én hajamból esélytelen.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!