Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz lenne ha ráírnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz lenne ha ráírnék?

Figyelt kérdés

Volt egy srác akivel társkeresőn beszélgettem, hónapokon keresztül.

Napi szinten, tök jól elvoltunk. Utána egyszer csak eltűnt, nem válaszolt, majd törölte is magát! Ennek már több hónapja. Most viszont úgy alakukt hogy én szívesen randiznék vele, ha még egyedülálló lenne.

A neten megtaláltam a számát, meg tudom a facebook profilját is. Szerintetek érdemes lenne ráírnom valahol? Csak hogy, hogy van vagy ilyesmi? Nem akarom számonkérni a chatelés miatt.

2023. júl. 3. 05:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem válaszolt, eltűnt, törölte magát, mert talált valaki mást - de semmiképpen sem téged. Hagyd békén! Mi ezen a bonyolult?

Magad kérded úgy, hogy gáz lenne e, majd megsértődsz, hogy már miért lenne gáz, mikor megírjuk, hogy az?! 🤦

2023. júl. 3. 07:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként amúgy sem mennék bele csak szex kapcsolatba, de ha már azt akarnék, akkor biztos nem állnék le én puncsolni érte, azért ez nagyon gaz.
2023. júl. 3. 07:11
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Ha te lennél a férfi és ő a nő, ezt mindenki zaklatásnak venné.
2023. júl. 3. 07:15
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 😊
2023. júl. 3. 07:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

még a számát is felkutattad?

az igen sherlock :D

nem ijedt meg, ne hitegesd ilyen butaságokkal magad, szimplán nem érdekelted.

2023. júl. 3. 11:42
 16/16 anonim ***** válasza:
IGEN!
2023. júl. 4. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!