Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz lenne ha ráírnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz lenne ha ráírnék?

Figyelt kérdés

Volt egy srác akivel társkeresőn beszélgettem, hónapokon keresztül.

Napi szinten, tök jól elvoltunk. Utána egyszer csak eltűnt, nem válaszolt, majd törölte is magát! Ennek már több hónapja. Most viszont úgy alakukt hogy én szívesen randiznék vele, ha még egyedülálló lenne.

A neten megtaláltam a számát, meg tudom a facebook profilját is. Szerintetek érdemes lenne ráírnom valahol? Csak hogy, hogy van vagy ilyesmi? Nem akarom számonkérni a chatelés miatt.

2023. júl. 3. 05:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Igen, gáz lenne.
2023. júl. 3. 05:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz. Ő nem akar semmit, különben már régen találkoztatok volna.
2023. júl. 3. 05:59
 3/16 A kérdező kommentje:
Miért lenne gáz, azt is kifejtenéd? :)
2023. júl. 3. 06:02
 4/16 A kérdező kommentje:
Amikor beszélgettünk nekem volt valakim kialakulóban.
2023. júl. 3. 06:03
 5/16 A kérdező kommentje:

Csak lazább kapcsolatban gondolkodok, nem párkapcsolatban amúgy is.

Ebben a formában is az lenne? :D

2023. júl. 3. 06:04
 6/16 anonim ***** válasza:
87%
Igen, ebben a formaban is, mert egyertelmuen nem volt kivancsi rad. Akkor se lesz, ha szetteszed a labadat, max ugy csinalna, mintha az lenne, amig urit egy patront aztan kesz. Oke, hogy onbecsulesed nincsen, de egy kicsit tehetned magadasabbra a lecet lazabb "kapcsolatnal" is.
2023. júl. 3. 06:17
 7/16 A kérdező kommentje:

Értem. Bár azt nem, hogy egy nő miért csak komoly kapcsolatban gondolkodhat. De mind1.

Másoktól is szívesen várok véleményt. :)

2023. júl. 3. 06:22
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Arra celoztam, hogy legalabb olyannal fekudnel ossze, aki kolcsonosen nyitott rad, ahelyett, hogy olyannal probalnal, aki leszarja a fejedet.
2023. júl. 3. 06:26
 9/16 A kérdező kommentje:

Persze ebben igazad van. De szerintem bejöttem neki, csak ő még elég tapasztalatlan volt és azt gondolom kicsit megijedt tőlem. Nekem meg inkább tetszett a tapasztalatlansága.

Ettől függetlenül lehet nem írok rá tényleg, de azért kár lehurrogni a fejem anélkül hogy ismernéd a körülményeket. :)

2023. júl. 3. 06:54
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
Ha már nincs fent társkeresőn, akkor én nem írnék neki privátban. Nyilván oka van, hogy letörölte magát onnan.
2023. júl. 3. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!