Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A távolság megölheti a kezdeti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A távolság megölheti a kezdeti fellángolást?

Figyelt kérdés

Még nem tudom eldönteni, hogy csak fellángolást érzek vagy beleszerettem-e. Még sosem éreztem ilyet, ezért ez nagyon különlegesnek tűnt és amíg volt lehetőségünk, addig olyan gyakran találkoztunk, amennyire csak tudtunk, viszont most úgy alakult, hogy ideiglenesen van közöttünk egy hatalmas távolság, így a személyes találkozók most eléggé limitáltak. 1.5 hónapja ismerkedünk és 2 hónapról van szó, amíg távol van, de a felénél elmegyek hozzá (~800 km-ről van szó kb.)

Ez alatt az idő alatt ugyan úgy keressük egymást, minden nap beszélünk, amikor kevésbé vagyunk elfoglaltak, akkor videóbeszélgetéseket is csinálunk. Látom rajta, hogy számára is fontos ez, ami alakul köztünk, a bizalom az megvan mindkettőnk részéről, csak egy kicsit félek attól, hogy 1 hónap távollét után nem ugyan olyan érzés lesz, amikor újra találkozunk személyesen, mint előtte. Nagyon örülnék ha a távol töltött idő miatt még jobb lenne, de attól félek, hogy rosszabb lesz. Ti mit gondoltok?

2023. júl. 2. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem a fellángolást...Hanem az egész kapcsolatot.
2023. júl. 2. 14:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos igen.
2023. júl. 2. 15:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Jaj ne…tavaly en igy jartam, de en fel evre mentem el. Vegulis szimplan az ossze nem illes volt az indok, de vegeredmenyben biztos nem pocsekolnam az idom ha tudnam h megegyszer hosszabb idore elmegyek. Mi hiaba beszelgettunk mindennap, kiutazott hozzam, nala elmult a fellangolas…persze tudom mindenkinel mas. A nagy szerelmeket a tavolsag amugysem oli meg

En utolag orulok hogy az off ellenere megprobaltam, de megbantam hogy fecsereltem az idomet ra

2023. júl. 5. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!