Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Online dating fail?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online dating fail?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

TL;DR: Tapasztalatok érdekelnének hazai online datingről. Minden platformon teljes kiégést és szaturációt látok, matchelni csak online prostikkal lehet. :D Külföldön egész más a helyzet. Ha csúcson lévő férfiként nincs hal a magyar tengerben, akkor kinek van?

Harmincas éveim elején járok, és magasra tettem a lécet: éltem több kontinensen, egyetemeken tanítok, mindkét cégemben megy a szekér, annak anyagi vonzataival, modern pesti lakással, stb. Szeretem amit csinálok, pezsgek, utazok, élem az életem.

Főleg hosszú együttélős kapcsolataim voltak (7 év, 3 év, stb), de ezeken kívül is mindig fantasztikus lányokkal sodort össze az élet, akikkel jól éreztük magunkat akár lazább kapcsolatokban is.

Tavaly év végére épültem fel érzelmileg egy szakításból, majd külföldön kipróbáltam az online datinget. Sivatagon átlovaglós, roncsbúvár, sziklamászós képek az elmúlt évből, csípős körettel. Hozta amit vártam: néhány hét alatt 700 match, több lánnyal össze is gabalyodtunk, és végül lett egy 20 éves, talpraesett, ragaszkodó, konkrétan egyetemi szépségkirálynő barátnőm akivel sülve-főve együtt voltunk. (Ezeket most csak a kontraszt kedvéért írom.) Persze minden csoda pár (hó)napig tart, a hazaköltözésem miatt ezt lezártuk, majd egy itthoni próbálkozás is zátonyra futott az elmúlt hetekben élethelyzet miatt.

Gondoltam nézzük mit dob az online dating gépezet kishazánkban. Hetek alatt SENKIT. Néha egy-egy online prosti, bot, vagy sugarbaby. Akinek kinn az instája, arra sem lehet ráírni, vagy egyáltalán nem nézi, soha nem válaszol. Teljes vákuum, mintha nem is létezne az ember. Kicsit kontrasztos a külföldi 700 match-el. Persze most beszél belőlem pár coldplay-hallgatós magányos vagy haverokkal gamelős nyári este, amire évtizedek óta nem volt példa, de ha nem lennék tele jó emlékekkel és önbizalommal, akkor az online dating alapján már tuti felkötöttem volna magam. :D Tudom hogy egymással átfedő pareto-eloszlások (80-90% user férfi, a férfiak 80-90%-át a lányok átlag alattinak tartják) és egyéb társadalmi trendek áldozatai vagyunk (pl gondolom az aktív vagy instát megosztó lányokra éhes farkasként vetődik mindenki, ezért hamar kiég/megdugand/elkel vagy aprópénzre és személyi kultuszra váltja...).

De vannak még normális, építkezni és komolyan ismerkedni vágyó magyar lányok az online térben? Vagy teljes a pusztulat és délibábot kergetek? Ha igen, mi ennek az oka? Titokban rosszabbak a demográfiai arányok, mint Kínában? Túl sok olcsó és/vagy nem kívánt figyelmet kapnak a fiatal lányok? Elvándorlás? Kiégés? APOKALIPSZIS? :D Komolyan, más mit tapasztal?

#Tinder #online dating #rozsaszin elefantok
2023. júl. 2. 13:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki csak a saját tapasztalatai alapján tud levonni konzekvenciákat. Személy szerint én 10+ éve nem kaptam érzelmileg olyat nőtől amiért érdemes lenne időt pazarolni a szemétben turkálásra. Igen, jelenleg ez a legjobb szó nem pedig a társkeresés. Azóta viszont tényleg a legcukibbtól elkezdve a rosszat sejtetőn át minden volt és neeem. Öregnek érzem már magam a hülyeséghez.
2023. júl. 2. 14:06
 2/22 anonim ***** válasza:
48%
Én nőként is százszor jobban tudok külföldön ismerkedni. Egyszer aktív maradt a tinderem egy New-York utazás során, és mivel alapból prémiumom volt, láttam, kik lájkoltak. Hazaérve néztem rá és több száz teljesen vállalható pasival matchelhettem volna, míg itthon szánalmas a felhozatal.
2023. júl. 2. 14:20
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes történet.

Kezdjük ott hogy ha kivennénk Budapestet, akkor magyarország népsűrűsége kb olyan lenne mint mongóliáé, tehát Budapesten kívül semmi értelme társkeresőzni. Pl a #2es new yorki története, már csak a matematikából egyenesen következik, több ember->több vonzó ember.

Én 2 és féle éve hellyel-közzel aktív vagyok társkeresőn, volt egyéjszakásom, szexkapcsolatom, komoly kapcsolatom. Nem igazán értem neked hogy lehetett ilyen nagy különbség. Lehet azt hiszik kamuprofil vagy?:D

2023. júl. 2. 14:40
 4/22 anonim ***** válasza:
73%

"de ha nem lennék tele jó emlékekkel és önbizalommal, akkor az online dating alapján már tuti felkötöttem volna magam" - En is kb. így ereztem magamat, mielott megismertem igy egy külföldi lanyt.

Mondjak itt sokan, hogy ferfiak kozott borzalmas a felhozatal, de noknel sem jobb a helyzet.

2023. júl. 2. 14:41
 5/22 anonim ***** válasza:
69%

Bocs hogy offolok: de téged csak online lányok érdekelnek?

Nekem csak itt szoktak férfiak írni de a legtöbb már az írása alapján agresszív. Kapcsolatot meg csak élőben keresek.

2023. júl. 2. 15:39
 6/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Hát én pont Budapesti tapasztalatokat osztottam meg, itt van versenyelőnyöm is: lakásom, társaságom, cégeim, minden követ ismerek és szeretek a városban. Mindig magyar lánnyal képzeltem el a család alapítósdit is. És mégis, kb azt fontolgatom, hogy ismét külföldre költözök, mert a magyar lányokból nincs felhozatal, csak közöny és agyhalál.

#4 egyébként vannak nagyon csinos lányok, de mintha mindenki csak a személyi kultuszt és az Onlyfans előfizetőket szeretné gyarapítani, semmi emberi reakciót nem tapasztaltam még.

#5 Persze tudom, hogy nem csak online lehet ismerkedni, de minden összejárós barátom többsége már házas, egyetemeken ahol tanítok elvből nem ismerkedek. Stb. Az új kapcsolatok több mint fele online indul manapság, szóval szerintem nem valami jó stratégia ha valaki elvágja magát ettől a lehetőségtől.

2023. júl. 2. 15:57
 7/22 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem töröld a profilt és regisztráld újra mert ez lehet h valami más miatt van, shadow ban (rejti a profilodat) vagy ilyesmi.

700!!! match és semmi az nagyon nagy kontraszt, Budapest lehet hogy nem New York de ekkora különbségnek nem kellene lennie kulfoldhoz képest. Budapesten nem rossz a Tinder külföldi fórumokon is szokták írni hogy milyen jó, a lányok is nagyon szépek stb.

Én tizedakkora játékos se vagyok mint te, és nyilván az eredményeim is jóval alacsonyabbak de nincsenek ilyen kilengések. Magyarországon Budapest körökkel jobb mint bármi, de mondjuk Budapesthez képest Bécs, Amszterdam, Utrecht, Berlin ezek hasonlóak voltak, nem voltak ilyen iszonyatos eltérések. Nyilván mondjuk Latin- Amerikában, Délkelet-Azsiaban még erősebbek lehetnek a számok ennek megvannak az okai.

Sőt mivel a Tinder amikor elmozdulsz új helyre érzékeli ezt és kicsit előrébb is rakja a profilod. Szóval eleinte Magyarországon még pont hogy jobb eredményeid kellene hogy legyenek, ha valóban ilyen jók a képeid. Én megpróbálnám ujracsinalni a profilt.

2023. júl. 2. 15:59
 8/22 A kérdező kommentje:

Jó ötlet, gondoltam a shadow banra, de néha bedob egy-egy online prostit, szóval van aki lát, ha anyagilag motivált abban hogy húzogassa az appot. Ráadásul ugyanez a helyzet Badoon, facebook datingen is, igaz előbbivel külföldön sem volt nagy siker, talán 200 like, 50-60 match.

Ami meglepett, az a teljesen áthatolhatatlan közöny pajzs. Az égvilágon senkivel, aki tinderen hirdeti az instáját, nem lehet kommunikálni. Akkor minek teszi ki? Megnézi valaha az üziket? Vagy naponta 100-at kap?

Nem tartom magam nagy játékosnak, már azért röhejesen érzem magam hogy így kell kaparnom, míg máshol nem kellett. Próbálom keresni az okokat - technikai? Kiégés? Csúnya a pofim? :D

2023. júl. 2. 16:16
 9/22 anonim ***** válasza:
79%
Nézd, a helyesírásodból, szóhasználatodból és a leírtakból ítélve egy eszes srácnak tűnsz. Ne égesd magad azzal, hogy gyakorikérdéseken értelmes választ vársz párkapcsolati jellegű kérdésre...
2023. júl. 2. 16:22
 10/22 anonim ***** válasza:

7es vagyok, én megpróbálnám először az új profilt mindenhol (Tinder, Badoo) hátha. A másik dolog ami miatt megérheti az új profil hogy a kezdeti eredményhez képest a legtöbb profil eredménye egy idő után romlik, az app így próbál bent tartani vagy rávenni hogy prémiumot vegyél. Bár a 700match/semmi az ehhez képest is nagy különbségnek tűnik.

Ami még eszembe jut hogy volt-e valaha előfizetésed? Mert azt pl sok helyen írják hogy ha előfizetsz majd lemondod azért az app titokban büntet, majdnem shadow ban szinten.

Az Instagram a profilokban az kettős dolog van aki csak azért rakja ki mert eleve azért van fent Tinderen hogy követőket gyűjtsön. Egyszer egy lány akivel tinderrol kavartunk mondta amúgy hogy Instagramon is csak olyanoknak válaszol akik matchből ismerősek, ha csak random rairsz instan akkor nem. Szóval az is a matchhez kötődik. Elég szép lány volt szerintem, es ő azt mesélte hogy neki folyamatosan 50 és 100 kozti olvasatlan üzenete van Instan/Tinderen, gondolom nincs is kapacitása még a random írókra.

2023. júl. 2. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!