Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van ebben valami kivetnivaló?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ebben valami kivetnivaló?

Figyelt kérdés

Nőként egyszerre több emberrel ismerkedek jelenleg.

Eddig mindig csak 1 valakire koncentráltam, de akkor meg én maradtam végül egyedül.

Van ezzel valami baj?

Természetesen ha valakivel komolyabbra fordulna akkor csak ő rá figyelnék már utána.

2023. júl. 1. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Minden nő ezt csinálja.
2023. júl. 1. 18:41
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom ez helyén való-e.

De szerintem amúgy nem csak a nők csinálják ezt.

2023. júl. 1. 18:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden no csinalja ezt.

Nyugodtan csináld, de játssz nyílt lapokkal, ha kérdezik, hogy ismerkedsz e mással, akkor mondd meg, hogy igen.

2023. júl. 1. 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Én férfi vagyok és lehet ezzel magam ellen beszélek, de szerintem ne mondd el.

Ha tegyük fel én lennék a befutó, akkor azt mondod egy idő után úgy is csak rám koncentrálnál és ha benyögnéd ezt, akkor lapát lennél. Ha pedig nem én lennék a befutó akkor úgy is mindegy. Maximum csak megbántanál vele.

Inkább arra figyelj h határozz meg előre egy minimumot amit ha elér a pasi akkor egy időre hagyod a többit. Ez legyen mondjuk 3 randi.

2023. júl. 1. 19:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezek csak online ismerkedések egyelőre és én megmondtam hogy beszélgetek másokkal is.
2023. júl. 1. 19:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem addig a pontig oké, még nem hitegeted a másikat és fordul "komolyabbra" a dolog tekintve, hogy milyen kapcsolatot kerestek..

Ha komoly kapcsolatot szeretnék és mondjuk lenne 3-5 randink ahol már le is fekszünk, meg eltelik mondjuk 3 hét és eközben te megcsinálod ezt ugyanúgy mással is, az alapvetően szerintem pont egy olyan dolog, hogy nekem elég is lenne az ismerkedésből. (Mivel akkor nem az én személyemre van szükséged, csak egy vagyok a sok opció közül, aztán majd lesz valami..) <---Erre pedig nem akarok egy komoly párkapcsolatot felépíteni.

2023. júl. 1. 19:48
 7/9 A kérdező kommentje:

Dehogy csinálok ilyeneket 6-os.

Csak beszélgetek több emberrel, egyelőre senkivel sem találkoztam..

2023. júl. 1. 19:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel akkor semmi probléma, igazából így már csak sok sikert tudok kívánni.

2023. júl. 1. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Jaj kérdező ne aggodj, ezzel semmi baj.

Nyilván valahogy el kell kezdened kiszűrni, hogy kivel van meg az összhang.

Én is ilyen 2-3 emberrel beszéltem egyidejűleg, de 1-2 nap alatt azért kb kiderül, hogy ki az, akivel tényleg tartalmasan tudsz beszélgetni, és aztán úgyis valószínűleg csak vele fogsz eljutni a személyes talalkozoig.

sok sikert!!☺️☺️

(Ui. Mi tinderen ismerkedtünk meg a párommal több, mint két évvel ezelőtt, azóta is együtt vagyunk, együtt is elunk ☺️)

24N

2023. júl. 1. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!