Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek valósak az érzései?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek valósak az érzései?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy ismert társkeresőn megismerkedtem egy fiúval, akivel 1 hét irogatás után elkezdtünk rengeteget videóhívásban beszélni. Először biztos vagyok benne, hogy másokkal is beszélt, egészen a 2. találkozásunk utánig.

Már elsőre is volt köztünk szex sőt szerintem a legelején biztosan erre is ment, de aztán még az első találkozás előtt is jobban éreztem az érdeklődését. Minden nap hívott stb.

2-3 Találkozás után már félig poénból szerintem, mert elég humoros fiú, de mondott jövőre utaló dolgokat sőt már volt hogy hamarabb is, de akkor szerintem csak szédített. Pl ilyet, hogy ez vagy az lesz majd nekünk, más vagyok mint az eddigi baratnoi..

Rengeteget utazott miattam, mert messze lakunk egymástól, volt hogy hajnalban kelt emiatt, volt olyan találkozásunk is amikor nem volt szex, virágot is kaptam, vacsiztunk stb. Úgy éreztem, hogy imád, beszélt a családjáról is sokat egy idő után, de néha tényleg annyira tökéletesnek tűnt, hogy mintha nem lenne valódi, főleg hogy elég sok nővel volt előttem (kb 30).

Szerintetek lehetséges, hogy idő közben komollyá váltak a szándékai?

2023. júl. 1. 15:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
100%
Szoktatok beszélgetni arról, hogy melyikőtök mennyire kész már megállapodni, családot alapítani? Nem hinném, hogy koleszosként ilyesmit tervezne pár hónapos ismeretség után.
2023. júl. 13. 12:18
 62/68 anonim ***** válasza:
100%
Már 60+ válasznál járunk, de még mindig csak csepegteted az információmorzsákat, az 58. válaszodból derült ki pl., hogy kollégista. Hát még a fenekén a tojáshéj. 😂
2023. júl. 13. 12:21
 63/68 A kérdező kommentje:
Már nem az. Egyetemistaként volt az, most végzett. Nem szerettem volna minden apró részletre kitérni, mert ezek nem lényegesek a kérdés szempontjából.
2023. júl. 13. 12:59
 64/68 A kérdező kommentje:
Ennyi idősen is kell már a jövőre gondolni, de persze nem 2 hónap ismerettség után, a komoly szándék szintén nem erre vonatkozott, de ez kiderül a leírásból. Csupán az volt a lényeg, hogy tényleg lehet-e már ennyire szerelmes? De már túl van tárgyalva a téma. Köszönöm a válaszokat.
2023. júl. 13. 13:02
 65/68 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen!
2023. júl. 13. 13:34
 66/68 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyen mertekben fogyasztja a noket, annak tul sok komoly szandeka nem lesz. Az, hogy ezt o miert csinalja, hogy minden 1 honapban lapoz, mintha egy naptar lenne az egesz elete, azt nem tudni. Lehet csak elvezkedik, lehet kotodesi zavara van. A lenyeg, hogy ez nem ugy mukodik, hogy egy csapasra megvaltozik. Te csak egy ujabb strigula leszel az eleteben, es valoszinuleg meg jo sok strigula fog teged kovetni. A cegeknel is a multban meglevo adatokbol szoktak elorejelzeseket csinalni, mert azok tenyek. Persze vannak valtozok is, amikor bar tenyeken alapul egy elorejelzes, de megsem az jon be. De az esetek tobbsege eleg jol elore jelezheto. A szamok nem veled vannak.
2023. júl. 14. 14:05
 67/68 anonim ***** válasza:
100%

Reméljük nem ilyen lesz a fiúkád.

[link]

2023. júl. 16. 20:29
 68/68 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet veletek? 1ütt maradtatok?
2024. febr. 3. 15:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!