Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek valósak az érzései?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek valósak az érzései?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy ismert társkeresőn megismerkedtem egy fiúval, akivel 1 hét irogatás után elkezdtünk rengeteget videóhívásban beszélni. Először biztos vagyok benne, hogy másokkal is beszélt, egészen a 2. találkozásunk utánig.

Már elsőre is volt köztünk szex sőt szerintem a legelején biztosan erre is ment, de aztán még az első találkozás előtt is jobban éreztem az érdeklődését. Minden nap hívott stb.

2-3 Találkozás után már félig poénból szerintem, mert elég humoros fiú, de mondott jövőre utaló dolgokat sőt már volt hogy hamarabb is, de akkor szerintem csak szédített. Pl ilyet, hogy ez vagy az lesz majd nekünk, más vagyok mint az eddigi baratnoi..

Rengeteget utazott miattam, mert messze lakunk egymástól, volt hogy hajnalban kelt emiatt, volt olyan találkozásunk is amikor nem volt szex, virágot is kaptam, vacsiztunk stb. Úgy éreztem, hogy imád, beszélt a családjáról is sokat egy idő után, de néha tényleg annyira tökéletesnek tűnt, hogy mintha nem lenne valódi, főleg hogy elég sok nővel volt előttem (kb 30).

Szerintetek lehetséges, hogy idő közben komollyá váltak a szándékai?

2023. júl. 1. 15:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 A kérdező kommentje:

Alapvetően akkor amikor ez történt akkor már nem csak sima szexkapcsolat volt. Összejövőben voltunk, csak még nem lett kimondva.

Azt jelenti, hogy látja a helyzetemet meg én is az övét mindig.

2023. júl. 3. 14:35
 32/68 A kérdező kommentje:
De ez barátok között normális, sőt akár egy hosszú kapcsolatban se olyan gáz. Az iphone-okon van ez az alkalmazás alapból.
2023. júl. 3. 14:53
 33/68 anonim ***** válasza:
100%

Wow, nekem jól jönne ez a lokátor, ha ott nézne inkább, és nem kérdezgetne, Utálok magyarázkodni, és akkor tudná hogy hol vagyok. De még családtagoknál is jól jönne néha vagy utazásnál ha tudnák hol vagyok.

Ez elterjedt tényleg, sokan használják?

Bár azt nem tudná ott egyedül vagyok e. Erre nincs valami ötlete a partnerednek, lehet hogy már van más ilyen is?

2023. júl. 3. 15:45
 34/68 anonim ***** válasza:
100%
Ha kételkedsz, és sok a fura lokátor, stb., akkor valami nem stimmel, gondolom, ezért is született a kérdésed.
2023. júl. 3. 16:03
 35/68 anonim ***** válasza:
Mióta ismered?
2023. júl. 3. 16:14
 36/68 A kérdező kommentje:

33: Amúgy hasznos igen.

35: 3 hónapja se.

2023. júl. 3. 16:30
 37/68 anonim ***** válasza:

"3 hónapja se." 😂😂😂

Bocsi.

2023. júl. 3. 16:45
 38/68 anonim ***** válasza:
Jo, hat akkor vagy vagy.
2023. júl. 3. 19:28
 39/68 anonim ***** válasza:
0%
Ennek semmi értelme, gyanúsítod minden szarral kapcsolatban...
2023. júl. 4. 10:17
 40/68 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem adj még időt magatoknak, a kapcsolatnak, hogy felszálljon a rózsaszín köd. Ha tényleg szeret, akkor veled marad távkapcsolatban is. Illetve az sem mindegy, hogy te mit érzel, de mindenképpen várnék és nem költöznék 3 hónap után, feladva mindent. Főleg egy kontrollmániás pasihoz, aki sima szexkapcsolatban ellenőrzi a telefonodat.
2023. júl. 4. 10:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!