Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki már első randi elején...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki már első randi elején "erőltetni akarja" a szexet az csak szexet akar ? Már negyed-fél óra után félre akart vonulni. Neten ismerkedtünk. Mondtam neki hogy korai,többször is. Többször is felhozta hogy "bújjunk el".

Figyelt kérdés
Beszélgettünk erről arról de ő már az "elején " benne lett volna a szexben. Mondtam neki hogy nekem idő kell hozzá. Csak szexet akar? Szerintem igen.
2023. júl. 1. 14:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg, hogy te egy nála romantikusabb alkat vagy és nyilván magadhoz illőt keresel. Búcsú, minden jót. Ha zaklat akkor tiltás.
2023. júl. 1. 19:31
 22/24 anonim ***** válasza:
90%
Ne tiltsd le, ha ez neked kérdés, menj és szopd le egy közparkban.
2023. júl. 2. 00:43
 23/24 anonim ***** válasza:
Eleve első találkozó egy parkban már necces, hát még egy ilyen primitív alakkal. Gratula a választásodhoz.
2023. júl. 2. 02:22
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen amúgy félénk gyerek, azóta is az, csak valahogy hangulatba jött. Ezért nem kell parkban randizni mert ki tudja kiből mit hoz ki. Plusz ha te húzódozol és ölelget akkor nem vagy neki fontos. Ha meg írogatni is csak szexes témát írt akkor az már alapszemélyiség.
2023. szept. 19. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!