Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki már első randi elején "erőltetni akarja" a szexet az csak szexet akar ? Már negyed-fél óra után félre akart vonulni. Neten ismerkedtünk. Mondtam neki hogy korai,többször is. Többször is felhozta hogy "bújjunk el".
Figyelt kérdés
Beszélgettünk erről arról de ő már az "elején " benne lett volna a szexben. Mondtam neki hogy nekem idő kell hozzá. Csak szexet akar? Szerintem igen.2023. júl. 1. 14:30
11/24 anonim válasza:
Én miért nem találok neten ilyen buta csajokat?
13/24 anonim válasza:
Az ilyenek nem látnak beléd többet egy lyuknál meg ők azok, akiknél a gumi tabu még ismeretlenül is, mert"zokniban nem lehet lábat mosni". El kell hajtani a fenébe.
15/24 anonim válasza:
Ez olyan mint amikor neked pl pisilni kell es rohanni kell wc-hez. Olyankor te azon agyalnál hogy komoly kapcsolat házasság? Hogy lehet ilyet kérdezni mit is akarhat?
16/24 anonim válasza:
Fú de gáz, ez egy ősember. Mindenesetre az biztos, hogy nullára érdekled mint ember.
17/24 anonim válasza:
Ez a stílus elég gáz, de önmagában az hogy valaki gyorsan lefeküdne veled nem feltétlen jelenti azt hogy csak szexre kellesz.
Én pl szeretek szexelni, szexkapcsolattal is elvagyok, szóval simán lehet pl az hogy az elején lazán kezeljük, lefekszünk mert egyszerűen élvezetes dolog, aztán ahogy jobban megismerjük egymást, kialakulhat több is. Szerintem ilyen sorrendben is működhet(bár ez valóban ritkább)
18/24 anonim válasza:
Itt nem csak a sorrendről meg a gyorsaságról van szó, hanem a körülményekről.
19/24 anonim válasza:
Nyilván csak azt akarta.. ráadásul elég igénytelen módon. Jól tetted.
20/24 A kérdező kommentje:
Irogat.. Letiltsam?
2023. júl. 1. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!