Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznátok azzal a pasival, aki így akar felszedni?
Én nem.
Nem ismerem, nem tudok róla semmit sem.
Meg nekem ez kicsit túl nyomulós. Szívesebben találkozok olyannal, akivel közös ismerős.
Én nem. Nem azért, mert nem jött oda élőben. Ha odajön, akkor is ezt mondanám.
Nem ismerkedem így idegenekkel.
Gyerekek, aki ÍGY nem ismerkedik, az hogyan?
Szerintem bármiből lehet valami, ha kölcsönös a szimpátia, hiszen először MINDENKI MINDEN helyzetben idegen!!!
N
14-es, nem feltétlenül mindenki minden helyzetben idegen.
Páromat egy közös barátunk által ismertem meg. A barátunk révén már tudtam róla több mindent meg garancia volt arra, hogy normális. Nem az a kategória, mikor pusztán küllem alapján kinéznek, mint a "húspiacon". Úgy hogy az igazán lényeges dolgok terén semmit nem tudunk egymásról.
Tudom, hogy én vagyok zárkózott és van, akinek megy így. Semmi gond nincs ezzel. Bár azért hozzátenném, hogy egy esetet ismerek, ahol ilyen leszólításból összejöttek, de ők is 1-2 év után szakítottak. Ismerősi körömben sem ez a mód a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!