Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkoznátok azzal a pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoznátok azzal a pasival, aki így akar felszedni?

Figyelt kérdés
Tegnap beültem egy étterembe ebédelni, ahol a felszolgáló megkérdezte a teljes nevemet a rendelés előtt. Kicsit furcsálltam, mert nem foglaltam asztalt, alig voltak, de megmondtam. Elég ritka nevem van, nincs még egy ugyanilyen nevű ember a közösségi oldalakon. Elfogyasztottam a kajám, fizettem,jöttem el, majd este látom, hogy Instán írt egy ismeretlen pasi. Kiderült, hogy az ő kollégája kérte el a számom, mert nagyon bejövök neki, csak épp mást szolgált ki. Randizni akar velem. Képei alapján amolyan átlagos, nem kifejezetten az esetem, de nem mondanám csúnyának sem. Elmennétek vagy sem?

2023. jún. 30. 12:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

Én nem.

Nem ismerem, nem tudok róla semmit sem.

Meg nekem ez kicsit túl nyomulós. Szívesebben találkozok olyannal, akivel közös ismerős.

2023. jún. 30. 20:19
 12/18 anonim ***** válasza:

Én nem. Nem azért, mert nem jött oda élőben. Ha odajön, akkor is ezt mondanám.

Nem ismerkedem így idegenekkel.

2023. júl. 1. 12:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Hat;D pincerekkel ovatosan szerintem. Engem egyszer akart felszedni egy pincer, kolcsonos tetszesnek gondoltam, nevcsere minden aztan kiderult hogy facebookon ott virit evek ota a baratno. Tudnak szivatni nagyon
2023. júl. 5. 22:35
 14/18 anonim ***** válasza:
49%

Gyerekek, aki ÍGY nem ismerkedik, az hogyan?

Szerintem bármiből lehet valami, ha kölcsönös a szimpátia, hiszen először MINDENKI MINDEN helyzetben idegen!!!

N

2023. aug. 2. 14:57
 15/18 anonim ***** válasza:

14-es, nem feltétlenül mindenki minden helyzetben idegen.

Páromat egy közös barátunk által ismertem meg. A barátunk révén már tudtam róla több mindent meg garancia volt arra, hogy normális. Nem az a kategória, mikor pusztán küllem alapján kinéznek, mint a "húspiacon". Úgy hogy az igazán lényeges dolgok terén semmit nem tudunk egymásról.

Tudom, hogy én vagyok zárkózott és van, akinek megy így. Semmi gond nincs ezzel. Bár azért hozzátenném, hogy egy esetet ismerek, ahol ilyen leszólításból összejöttek, de ők is 1-2 év után szakítottak. Ismerősi körömben sem ez a mód a jellemző.

2023. aug. 2. 15:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Off
2023. aug. 3. 00:49
 17/18 anonim ***** válasza:
#15 Oké, nyilván sarkítottam. A lényeg az, hogy sose tudhatod, hol és hogyan, mindennek kell adni esélyt. Jó, nyilván a van olyan közeledés, ami kizárt, de ez pont nem az.
2023. aug. 3. 08:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Vajon hány nővel játsszák el naponta ugyanezt oda-vissza... 😂
2024. júl. 5. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!