Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a nyár, és szeretnék sokat programozni. Jó ötlet erre a randizgatás?
Nincs párkapcsolatom, okkal: nem szeretnék.
Viszont szeretnék ide-oda menni, sok jó hely lett Budapesten (pizzériák, beülős italozós helyek, Római-parton több új hekkes stb.) viszont nem az én pénztárcámra szabadva.
Arra gondoltam, hogy ebből a célból regisztrálok társkeresőn, és több ilyen programozós randit is szervezek. Aztán az első, második randi után mondom, hogy nem egymást keressük.
Mit gondoltok?
Lány vagyok, 27.
Utolsó: egy hekkért prostituálnám magam? Pont írtam, hogy az első vagy a második randi után mondom, hogy NEM lesz több. Ha a társaságomon kívül nem nyújtok ellenszolgáltatást, az hol prostituálás?
Incelkérdés? Miről beszéltek?
A kérdésem valós, valóban lány vagyok, valóban egyedülálló, budapesti, és nem értem miért ilyen hihetetlen ez.
Most láttam egy videóban, 8000ft/kg lett a hekk a rómain, egy pizza a városban 4-5e forint. Nem, 27 évesen nem engedhetem meg magamnak havi 1, max 2 alkalomnál többször. Az nem elég.
Igaz vagy sem, undorító egy gondolatmenet..
Komolyan mondom ennél az is tisztább ha közlöd, hogy 10ért leszopod.
9# Nő vagyok boccsá.
1# voltam.
Én amúgy nem látok benne lehúzást.
Ha a pasi sóher, az az ő baja.
De egy férfinak is kellemes időtöltés (kellene hogy legyen egy kultúrált országban) ha egy szép, csinos nővel tölthet el egy ebédet/vacsorát kellemes környezetben.
Na ráharapok…
Lényegében átvered és lehúzod egyszerre. Úgy mennek el a kiszemelt áldozatok, hogy vagy a kapcsolat, vagy a szex esélyes a jövőben, pedig abszolút kizárod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!