Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem fura? Vagy csak én égtem ki már ennyire 8hónap randizgatás és ismerkedés alatt?
Abszolút komolytalan. Ne tervezz vele semmit!
Ezt egyébként írni is szokták különböző párkapcsolati tanácsadó szakcikkek. (Csak most nem jut eszembe, hol olvastam ilyenről az interneten.)
Húha. Menekulj. Vissza se nézz.
Nekem is volt egy csaj aki 34volt, meg jogsija se volt. Ő is édinek hívott társkeresőzés közben. Aztán az első randi után már "szívem" voltam és rögtön hozzám akart költözni. 😂
Én menekültem olyan messze amennyire lehet.
Szívesen
33/F
Férfi vagyok.
Én ennyiből nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
Az, hogy az ismerősének "Kedvesem"-ként mutat be, az jelentheti az optimizmusát is, hogy bízik benne, hogy 1-2 hónap múlva már valóban az leszel.
Azt meg, hogy hogyan szerepelsz a telefonjában, honnan tudod? Első randin már nézegeted a telefonját? Különben ez lehet praktikus szempont is: az aktuális lány mindig "Édesem" a telefonjában, így csak a számot kell átírnia, ha másik lánnyal jön össze.
Majd eléd térdel, megfogja a kezed, úgy tesz vallomást:,, - Soha nem foglak bántani, Kedvesem! Hiszen szeretlek! "
Milyen romantikus minden... Vacsora és virágcsokor, fürdő és vallomások, főzök neked, Kedvesem. Annyira szeretlek...
Szülj nekem fiút és népesítsük be a Kárpát - medencét!
Aztán egy szép napon felébresz.
Az ilyeneknél valami nem stimmel mentálisan. Azért, mert betegek. Nem kicsit, de legalább nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!