Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék segítséget kapni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék segítséget kapni?

Figyelt kérdés

22 éves Pesti srác vagyok és lassan 3 éve nincs barátnőm. Eddig egy kapcsolatom volt az 2 évig tartott, de sajnos véget ért. Régóta próbálok párt találni magamnak, de egyszerűen sehogy sem megy. Nem nagyon merek lányokhoz odamenni, nem tudom mit mondjak, amikor nagy nehezen ráveszem magam, nem szokott jó vége lenni. Próbálkoztam tinderen, meg egy rakat másik platformon, de sajnos nem járok ott sem sikerrel, általában nem válaszolnak. Ma pl kedvelt egy csaj tinderen, én is jobbra húztam, párba álltunk. Írtam neki, hogy nagyon csinosnak találom, szívesen megismerném közelebbről, egy ital vagy egy vacsi mellett. Erre nem válaszolt egy napig, majd egyszerűen csak törölt.

Egyre kétségbeesettebb vagyok, nem értem mit csinálok szarul, sajnos nincs olyan haverom aki ebben tudna segíteni nekem. Szerintem el kéne csak indítani ezen az úton, mert gyorsan tanulok és utána önálló lennék, nem kell folyamatos szárnysegéd, csak szeretnék tapasztalatot szerezni.

Hogyan tudnék segítséget kapni?

2023. jún. 19. 16:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"Írtam neki, hogy nagyon csinosnak találom, szívesen megismerném közelebbről, egy ital vagy egy vacsi mellett."

Nagyon elsietted, persze, hogy nem írt vissza. Először beszélgetni kell és néhány nap után randira hívni!

Ha meg beszélget, de egyoldalú az egész, vagy keveset ír vissza, nem is válaszol, akkor többet nem ecsetelni vele.

2023. jún. 19. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:
(*ecsetelni 😂- csetelni, habár ecsetelsz)
2023. jún. 19. 16:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Társkeresőn előbb beszélgess vele és ha jól megy, utána hívd el, ne rögtön ezzel indíts. Nyilván így sem garantált a siker, de nagyobb eséllyel mondanak így igent.
2023. jún. 19. 16:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Nyáladzós volt a dumád,persze h off lett a vége.
2023. jún. 19. 16:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Mielőtt bármit írsz a lánynak, lásd el a bajod háromszor, és akkor nyugodtabb leszel :-)
2023. jún. 19. 16:54
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Ezek szerint akkor én voltam a béna😅

Kérdésem az, hogy ezesetben online ismerkedéskor hogyan lehet beszédbe elegyedni? Az a baj, hogy sok mindent próbáltam már, ezek szerint én csinálom rosszul tapasztalat hiányában. Tudna ebben valaki segíteni?

2023. jún. 19. 19:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Normálisan, természetesen, spontán, ami mindkettő félnek jó. De semmiképp ne szaladj előre, ne nyalizz!
2023. jún. 19. 20:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Nőjél inkább fel!
2023. jún. 19. 21:04
 9/10 A kérdező kommentje:

Itt a 8-asat megkérdezném, hogy azt hogy kell? :D

Szerinted ha értenék ehhez, feltennék ilyen kérdéseket?! Basszus, ha tudnám, hogyan kell csajozni, esküszöm nem itt lennék már! De köszönöm, hogy segítség helyett a b@szt@tás megy. Én pl nem gondoltam, hogy amit írtam a nyálas, vagy tolakodó lett volna. Direkt az egyik ilyen randi tippes oldalról szedtem ki, hogy nehogy elrontsam, sajna nem jött be van ez így. Csak hiába töltök fel jó, előnyös képeket, írok normális bemutatkozást, havi 2 matcjnél nem jön össze több, ezért szerintem érthető miért igyekszem jól csinálni.

2023. jún. 19. 21:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Talán az volt a hiba, hogy egyből a testét dicsérted, és ezt direktnek érezte. De simán lehet, hogy nem te rontottad el, hanem neki volt problémája.

Az, hogy tetszik neked elég nyilvánvaló, hiszen nem írtál volna rá. Inkább kérdezd, és próbáld meg megismerni - érdekeljen, hogy milyen ember ő, beszélgetni vele. Aztán ha ez megy, akkor lehet szó a randiról is. De csak találgatok én is :-D

2023. jún. 20. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!