Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így lehet esélyem?
Elhatároztam magamat, hogy felregisztrálok Tinderre, de félek, hogy felesleges, labdába se tudnék rúgni a többi nő mellett…
Se műkörmöm, se műszempillám és sminkelni is minimálisan szoktam, azonban a Tinder tele van ilyen nőkkel és valahogyan a környezetemben csak olyan férfiak vannak, akik erre buknak. Ebből kifolyólag azt érzem nem lenne sok esélyem.
Nem ajánlom az ilyen alja oldalt.
Inkább keress valami hobbit, ahol tudsz emberekkel ismerkedni.
Aztán szépen lassan kialakul...
Nőként tök mindegy, hogy nézel ki, lesznek matchek. 120 kilós csaj ismerősim is 1 nap alatt minimum 50 emberrel kerültek párba.
"Se műkörmöm, se műszempillám és sminkelni is minimálisan szoktam, azonban a Tinder tele van ilyen nőkkel és valahogyan a környezetemben csak olyan férfiak vannak, akik erre buknak."
Inkább csak őket veszed észre.
Egyébként a tinder egy szar. De ettől eltekintve ne tartson vissza, hogy nem olyan vagy mint az "átlag". Én is és szerintem sokan mások is sokkal jobban szeretjük a természetes, aranyos csajokat.
Szóval ha magában ag nem tart vissza, hogy a tinder inkább szexpartnerkereső mintsem társkereső, akkor hajrá 😉
Én még soha életemben nem hallottam olyat, hogy egy nő ne talált volna magának valakit.
Ez olyan hihetetlen és fizikailag, szellemileg lehetetlen, mintha azt mondanánk, hogy este süt a nap.
Biztosra mondom, egy nap legelabb 20 matched lesz. Hanem több. Főleg tinderen.
40 kg, 240 kg, 150 centi, 250 centi, szép, csúnya, lapos, dagadt...nő vagy, mindig lesz olyan aki szépnek talál.
Regisztrálj fel undorító kövér, vagy csúnya nőként a Tinderre, majd meglatod, hogy nem lesz matched, vagy hiába lesz senki nem ír rád.
"Én még soha életemben nem hallottam olyat, hogy egy nő ne talált volna magának valakit."
Oké...na de milyen valakit? Az se mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!