Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha ezt csinalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha ezt csinalja egy pali?

Figyelt kérdés
Randiztunk már 1x jó volt minden, utána le is irta nekem uzenetbe hogy nagyon de nagyon jol erzete magat velem. Lassan egy hónapja nem taliztunk viszont beszelunk mindennap . de mostanság már egyre kevesebbet ír. Ha meg én írok neki nagyon ritkán válaszol. Mire véljemm ezt?
2023. jún. 17. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Talált mást.
2023. jún. 17. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg mással is ismerkedik, még válogat. Egyszer én is jártam így, kiderült, hogy az állítólag jól sikerült randink után két nappal már mással randizott és ez folyamatos volt, sok vasat tartott a tűzbe...
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Miért nem találkoztok személyesen?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem is csinálta egy pasi, talált mást, de azért még lehet te is jó leszel, ha a másik nem jön össze :/
2023. jún. 17. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Talonban tart.
2023. jún. 17. 15:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg külsőleg nem fogtad meg annyira, van más.
2023. jún. 17. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit csinálj? Fejezd be a vele való ismerkedést!
2023. jún. 17. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!