Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tudok be lépni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok be lépni Tinderre?

Figyelt kérdés

Már voltam egyszer regisztrálva, mikor nem voltam meg 18, törölték is emiatt a fiókom. Ma újra akartam regisztrálni (19 vagyok) és mikor be írtam a telefonszámomat, ellenőrző kódot kaptam, be írtam, majd azzal a szöveggel találom magam szemben, hogy korhatáros szolgáltatás, valószínűleg nem felelek meg a korhatárnak. El küldtem már a személyi igazolványomat, hogy be bizonyítsam, már elmúltam 18, de mindig "vissza dobja" és ugyanazt írja ki, amit az előbb említettem. Többször próbáltam lefotózni az irataimat, azt gondoltam lehet nem jó a kép de így sem. Szerintetek mit csinálhatnék? Volt már ilyen esete valakinek?

(nem vagyok kíváncsi a " a Tinder szar, ne használd" hozzászólásokra, nem a Tinderről alkotott véleményekre szeretnék választ kapni, hanem hogy mással is történt e ilyen és mit csinált ilyenkor?)

2023. jún. 16. 23:22
 1/1 anonim ***** válasza:

"nem a Tinderről alkotott véleményekre szeretnék választ kapni"

Pedig biztos lesz, aki leírja :D

Szerintem próbáld meg másik telószámról/email címről (vagy amit kér a tinder)

2023. jún. 17. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!