Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnéd ha a randipartnered nem úgy nézne ki mint a fotóin?
A netes társkereső világában szinte mindenki szerkeszti a fotóit.
Néhány lány esetében ahogy több fotóit megnéztem nem mindegyiken ugyanúgy néz ki.
A legrosszabb fotója meg sem közelíti a legjobbat.
Te hogyan reagálnál ha a randipartnered fokokkal rosszabbul nézne ki a valóságban mint a képein?
Az én szerelmem számomra egy 10/10 férfi, mégse találok róla se facebookon se instagramon olyan képet ami visszaadja. Sőt, képen nem is tetszik. Pedig élőben elolvadok tőle.
Én is úgy látom néha magam reggel készülődésnél tükörben, hogy huu de jól nézek ki, csinálok magamról egy jó fotót... Aztán egy ogre néz vissza rám kb. Mégis mikor elindulok a kirakatokban megint szépnek látom magam.
Úgyhogy változó ez a dolog, szegényt lehet elítéled mikor először látod hogy szerkeszti a képeit, aztán igazából csak pont úgy sikerült és nem is nyúlt hozzá. Szerintem a 21. században már tisztában kell lenni azzal, hogy a képek másabbak mint a valóság, tök mindegy milyen okból.
Illedelmes vagyok, pár szót beszélek, de rafkós is. A telefonomon be van állítva az ébresztő 20-30 perccel a randi utánra. Mikor csörög, "felveszem" ha a csajszival nagyjából ok a dolog, akkor bele hümmögök és "leteszem", ha dagadt a nő akkor fontos dologra hivatkozva lelépek. Persze a kávét még megisszuk és "ágyő".
Persze ezt úgy csinálom, hogy a kijelzőt ne lássa. Aki ért hozzá, fejleszthetne egy ilyen alkalmazást, vagy lehet van is?
Sajnos sok nő hazudik a súlyát illetően, illetve olyan képeket rak ki, hogy ez ne derüljön ki. Semmi bajom a kicsit teltebb nőkkel, de volt olyan, aki rendesen kövér volt, viszont egy teljesen vállalható fotóval "kampányolt", gondolom pár évessel.
Volt ilyen. A srácot bírtam, nagyon humoros volt. De élőben borzasztó pattanásos volt, az öltözködése is nagyon idegen volt, a beszéde, hangja, na szóval sehogy sem állt össze a dolog. Én bolond véletlen mondtam neki a végén, hogy találkozzunk még (vagy hasonlót mondtam nem tudom) és mikor elmondtam, nagyon nehezen fogadta. Rá egy évre újra be akart követni instagramon, pedig barátnője is volt már akkor…hát, azt hittem elfelejtette.
Közölni kell és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!