Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Közöljem előre a férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közöljem előre a férfival, hogy nem lesz még szex?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja csetelek egy férfival. Kint él külföldön, 1-2-3 hetente hazajár Mo-ra. Az utóbbi két hétben volt 2 randink, mindkettő nagyszerűen sikerült és egész hosszúra, tartalmasra nyúlott. A következő randinkat úgy beszéltük, hogy nálam tölt egy egész hétvégét, hogy több időt tudjunk együtt tölteni. Tehát lesz együttalvás is. Én még kicsit korainak érzem a szexet, így nem tartom valószínűnek, hogy meg fog történni még. Mondjam ezt előre a pasinak, vagy majd ha úgy hozza az éjszaka, hogy bepróbálkozik (tuti hogy be fog), akkor mondjam neki, hogy még várni szeretnék? Ő olyan nőkhöz van szokva, akik már első randin odaadják magukat, szerintem ő biztos benne, hogy lesz szex is hétvégén. Nem tudom, mondjam-e neki előre, hogy nem feltétlen lesz.

32/N

2023. jún. 13. 13:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%
Ha ennyire nem akarsz szexet, akkor ne akarj ve aludni. Akármelyik fél ajanlja fel az együttalvast, az szerintem egyertelmű hogy mast is akar. Elég kiabranditó ha mégse.
2023. jún. 13. 13:14
 2/20 anonim ***** válasza:
83%

Elég szomorú az, hogy manapság elfelejtették az emberek mi az a petting. Egy friss kapcsolatnál ami épp kialakulóban van és elindul a fizikai témázás ennek kellene lenni az elsőnek. Ez nem egy tinikori hóbortnak kellene, hogy legyen.

Egy normális férfi megérti ne aggódj! De ha nem akkor meg hamar kiderült, hogy nem egymást keresitek. Peace

2023. jún. 13. 13:21
 3/20 anonim ***** válasza:
83%
Hát szerintem ez együttalvásnak nem kellene feltétlen egyenlőnek lennie a dugással kedves 1-es :)
2023. jún. 13. 13:23
 4/20 anonim ***** válasza:
92%
Biztos, hogy nem mentem volna ebbe bele a helyedbe. Menjen szállodába, vagy akárhová..
2023. jún. 13. 13:27
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
Én se altatnék magamnál egy férfit, ha nem akarok vele szexelni. Nekem ez fura.
2023. jún. 13. 13:30
 6/20 anonim ***** válasza:
66%

Azt nem értem kérdező, hogy itt ezt előadod, miközben már igent mondtál a fazonnak, és meginvitáltad.

A cselekedeted, nem azt mutatja amit a kérdésedben írsz.

2023. jún. 13. 13:33
 7/20 anonim ***** válasza:
64%
Nekem is furcsa. Gondolom te ajánlottad fel, hogy nálatok legyetek. Ilyet biztos nem ajánlanék fel, ha nem akarnék még szexelni.
2023. jún. 13. 13:34
 8/20 anonim ***** válasza:
66%
Azért remélem, vannak olyan férfiak, legalább 1 a 4 milliárdból, akinek ezt nem kell előre mondani.
2023. jún. 13. 13:41
 9/20 anonim ***** válasza:
74%

Nem kell mondanod, ha huzza a szajat, legalabb idoben kiderul, hogy egy ph..sz.

A valazolok pedig olvasgassanak mar kicsit a beleegyezes tematikajaban (consent)! Itt egy video: https://www.youtube.com/watch?v=2R8OzNgHvM4

2023. jún. 13. 14:07
 10/20 anonim ***** válasza:
30%
Az a tisztességes ha tudja mit szeretnél. Nőként írom hogy ez nagyon lelombozó, menekülnék az ilyen partnertől.
2023. jún. 13. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!