Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lépjek az alábbi szitunál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lépjek az alábbi szitunál?

Figyelt kérdés
Érdekesnek tartottam hogy közösségi platformon bemutatkozott írásban úgy hogy ki van írva a neve az illetőnek, nagyon szimpatikus lett, elhívott randizni, kérdeztem róla pár információt, elkérte a telefonszámom, hogy felhívna, és mégsem hívott/ jelzett vissza nekem, miért? Hagyjam rá írjak neki?
2023. jún. 11. 10:03
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan hagyd lógva.

Valszeg telefonszám gyűjtögető, vagy MLM-es.

2023. jún. 11. 10:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kuka.
2023. jún. 11. 10:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert az illető nem az akinek kiadja magát,más profilja alatt tevékenykedik és csak információt akart tőled szerezni. Ennyi a történet.
2023. jún. 11. 10:28
 4/7 anonim ***** válasza:

elkérte, ha akart volna, már rég felhivott volna.

valószínűleg van valaki más, de szeretőnek lehet jó leszel...

2023. jún. 11. 10:39
 5/7 anonim ***** válasza:
36%
3+ Azokra a sztemélyekre figyelj ez útán, akik most fognak felbukkanni welőtted, mert valamelyike áll ez mögött a játék mögött-és azonnal kukázd az illetőt. Ne állj vele szóba, mert egy jellemtelen ember. Csak azopk teszik ezt és így. Akár nő, akár férfi.
2023. jún. 11. 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
személyekre, előtted,azok
2023. jún. 11. 10:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy kamu fiók lenne, az enyém egy idegennek inkább tűnhet annak mert csak ismerősök láthatják a fotóim. És nem jelölt be, annyit kértem hogy meséljen a jelleméről úgy nagyjából mégis milyen ember… de eleve olyan platformon, ahol tudnánk akár hívásozni, így nem értem miért kérte el a telefonszámom? Miért gyűjtögetné valaki a telefonszámokat?
2023. jún. 11. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!