Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként fiatalabb férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként fiatalabb férfival működhet párkapcsolat?

Figyelt kérdés
2023. jún. 7. 20:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

8 éve szenvedek vele, és hidd el, nem a kora a probléma, hanem csak szimplán egy fa$z.

Szóval az életkor nem akadály.

2023. jún. 8. 07:29
 12/13 anonim ***** válasza:
51%
Működik egy ideig, de valahol kibukik a korkülönbség is később.. például gyerekvállalásnál, ha máshogy vagytok időzítve.
2023. jún. 8. 07:48
 13/13 Sunshinedoll ***** válasza:

Nekem voltak nálam fiatalabb pasijaim is (nyilván nem mindegy, mennyivel fiatalabb) meg idősebbek is, és szerintem nem ez szabja meg hogy ki mennyire érett és ki mennyire tud egy kapcsolatban működni.

Egy 27 éves pasim pl. sokkal érettebben tudott viselkedni és kommunikálni és problémát megoldani, sokkal önálóbb és érzelmileg is elérhetőbb és komolyabb mint egy olyan exem, aki 35 éves volt.

Nyilván a túl nagy korkülönbség szerintem így20-on 30-évesen az eltérő életszakaszok miatt okozhatnak problémát, de most nem azon fog múlni hogy a pasi 2-3 évvel fiatalabb mondjuk.

2023. jún. 8. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!