Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ebből? Többi lent.
Picivel több, mint fél éve lett vége az első párkapcsolatomnak (2 évig tartott, a másik fél dobott). Április végén elkezdtem ismerkedni egy fiúval, akivel akkor szakítottak 1 hónapja (neki is 2-3 éves első kapcsolat volt).
Azóta minden nap beszélünk, már 3-szor találkoztunk is és nekem kezd egyre szimpatikusabb lenni. Azt mondja, hogy már túl van az exén, de nem akar párkapcsolatot. Az indokai: csak sérül benne, nem akar elköteleződni, először az életét akarja felépíteni. Az exe olyan szinten megtörte, hogy kifordult önmagából.
Szóval nekem azt mondta, hogy csak kavarásban van benne, viszont vannak félreérthető jelek. Meg végülis egyik pàr sem úgy kezdte, hogy ebből fixen kapcsolat lesz. Eléggé tanácstalan vagyok.
Szívesen várom a tanácsokat, véleményeket bárkitől (aki hasonlót élt át attól plàne).
Előre is köszönöm.🤗
L19, F21
Jó, akkor bizonygasd, hogy többet akar, pedig megmondta, hogy nem.
Fiatal naív lány vagy, ő ezt pontosan látja is. Mást könnyebben meg is kap. De ahogy fentebb is írtam, írogatni nem kerül semmibe. Ha mégis beadod egyszer a derekad, az max tovább tartott, de semmivel nem nehezebb mint mást becserkészni. Nem áldoz rád semmit, max egy kis időt. Az meg gondolom van neki.
Kérdező attól, hogy téged nem fektetett meg eddig attól még mást igen. Csak nem gondolod, hogy vár rád, ne légy már hiszékeny! Akivel kölcsönös neki az érzés, a cél azt megkupakolja és ha te zöld utat adsz neki, akkor téged is megkufircol.
22 éves fiú, akinek párkapcsolata volt, örül, hogy szabad, mint a madár.
Őszintén elmondta, hogy ne várj tőle szexen kívül semmit:
"Azt mondja, hogy már túl van az exén, de nem akar párkapcsolatot. Az indokai: csak sérül benne, nem akar elköteleződni, először az életét akarja felépíteni."
Ez azt jelenti, hogy szexelni akar minél több nővel és közben szingli marad.
Te tényleg még az ő szavainak se hiszel? Örülhetnél, hogy korrekt volt. Miért nincs önbecsülésed, emberi tartásod? Oké, hogy tetszik, de tudtommal ember vagy és nem ösztönös állat. Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!