Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet ebből? Többi lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ebből? Többi lent.

Figyelt kérdés

Picivel több, mint fél éve lett vége az első párkapcsolatomnak (2 évig tartott, a másik fél dobott). Április végén elkezdtem ismerkedni egy fiúval, akivel akkor szakítottak 1 hónapja (neki is 2-3 éves első kapcsolat volt).

Azóta minden nap beszélünk, már 3-szor találkoztunk is és nekem kezd egyre szimpatikusabb lenni. Azt mondja, hogy már túl van az exén, de nem akar párkapcsolatot. Az indokai: csak sérül benne, nem akar elköteleződni, először az életét akarja felépíteni. Az exe olyan szinten megtörte, hogy kifordult önmagából.

Szóval nekem azt mondta, hogy csak kavarásban van benne, viszont vannak félreérthető jelek. Meg végülis egyik pàr sem úgy kezdte, hogy ebből fixen kapcsolat lesz. Eléggé tanácstalan vagyok.

Szívesen várom a tanácsokat, véleményeket bárkitől (aki hasonlót élt át attól plàne).

Előre is köszönöm.🤗

L19, F21

2023. jún. 7. 11:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Én szerintem korrektül elmondta, hogy szexet akar és ennyi. Te dolgod mit teszel, reménykedsz-e, hogy többet tervezne veled, vagy inkább hanyagolod...
2023. jún. 7. 11:49
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Ami biztos, hogy ebből nem lesz kapcsolat.
2023. jún. 7. 11:49
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne akarj sérülni te sem mert ő csak barátkozik és talán tetszel neki és megszúrna de ettől többet nem. Gyanítom te lennél szerelmes és csak szenvednél idővel, hogy ő miért nem.

Fiatal vagy keress olyat aki hasonlóan gondolkodik mint te.

2023. jún. 7. 11:50
 4/18 A kérdező kommentje:

Ak kimaradt, hogy egyébként ugyanazok az elvárásaink egy kapcsolattól.

Plusz mindig hangoztatja, hogy ő csak kavarni akar, de közben meg sehol semmi és nem kezdeményez lányoknál.

2023. jún. 7. 11:53
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Tök jó, hogy ugyanazok az elvárásaitok egy kapcsolatban, de még mindig nem akar a srác kapcsolatot és ez a lényeg.

Az meg, hogy csajozik-e vagy sem, csak rá tartozik.

2023. jún. 7. 11:59
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Megmondta, hogy nem akar kapcsolatot. Nincsenek jelek, csak te látod ezeket.
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmi/semmi jó/semmi olyan, amit te akarsz.
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Neked tetszik és igyekszel bebeszélni, hogy már pedig nem úgy értette amit mondott. Pedig de. Ha mégse, akkor majd szól. V legalábbis tudni fogod. Korrekt volt, elmondta mi van.

Mondanám hogy csináld és élvezd, de már most látszik, hogy te el tudnál képzelni többet. Inkább ne menj bele, mert Te fogsz sérülni.

2023. jún. 7. 12:03
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

"nekem azt mondta, hogy csak kavarásban van benne, viszont vannak félreérthető jelek"

Csak az komoly és számít, amit ő mondott (Persze nem biztos, de alapnak vehető és számonkérhető.

A te általad látott félreérthető jeleket felejtsd el.

Viszont ha érzel vagy gondolsz valamit, azt vedd komolyan.

2023. jún. 7. 12:29
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Az lesz, hogy elkezdtek szexelni, te beleszeretsz, ő nem, de te bele fogod látni, hogy szerelmesen néz rád, meg szex után is ölelget, meg jól el tudtok beszélgetni, meg segít valamiben és biztos szeret mert rád áldozza az idejét...

Been there, done that. Barátság extrákkalba soha ne menj bele, főleg olyannal, akit tényleg kedvelsz és sokat beszéltek.

2023. jún. 7. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!