Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vèlemènyed egy olyan nőről, akinek a kedvenc száma a skorpiótól a dèdapám?
Figyelt kérdés
Nem gáz ez? Èrdemes egy ilyen nővel foglalkozni?2023. jún. 3. 17:24
1/8 anonim válasza:
Semmi, nem csak ebből fogom megítélni.
2/8 A kérdező kommentje:
Jó, de ezt a zenèt a nyugdìjasok hallgatják.
2023. jún. 3. 17:28
3/8 anonim válasza:
Az ember zenei ízlését nagyok sok minden formálhatja, bármi miatt ez lehet a kedvence, nem csak ez alapján fogok véleményt mondani.
4/8 anonim válasza:
Ha ő nyugdíjas lelkiekben, akkor te csecsemő vagy, hogy zenei választás miatt ítéled meg. Maradj inkább magad míg fel nem nősz.
5/8 anonim válasza:
Mintha a Tankcsapda-t hallgatná, kizáró ok
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy semmi bajom nincs ezzel a számmal, nem is rossz szerintem. Csak hát olyan öreges.
2023. jún. 3. 17:59
7/8 anonim válasza:
Kiváló zenei ízlése van! Szerintem felejtsd el! Nem ütöd meg a szintjét.
8/8 anonim válasza:
Nézd meglehet ismered őt, és tudod, hogy nem valami nagy a zenei műveltsége. Nem tudom, ezen a téren te hogy állsz. Ha ez téged nem zavar, menj tovább, ha neked fontos, keresel majd mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!