Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem ilyen pasival kene kezdenem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ilyen pasival kene kezdenem?

Figyelt kérdés

Elmúltam 25/N de sajnos még szűz vagyok. :( Randizgatok egy sráccal, ő nagyon hamar elmondta, hogy óriási perverz és voltak lányok, akik nem tudták kielégíteni az igényeit.

Közöltem vele a 2. Alkalommal, hogy szűz vagyok. Láttam rajta hogy nem repesett az örömtől, de megnyugtatott, hogy ez nem ciki, megoldjuk.

Azóta még nem volt 3. Randi, de már pedzegeti az ottalvást.

Nem állok rá készen, és úgy érzem ő már kiöregedett ebből a műfajból, nem akarom idegesíteni. :/ Őszintén, én nem akarok még a szex előtt megtanulni orálozni. Minden barátnőm, aki szerint a pasi ragaszkodik ehhez a rendes szex előtt egy szűz nőnél, egyszerűen csak önző.

Igen, biztos vagyok benne, hogy ez a normális tapasztalt embereknél, de amíg nem, addig kicsit több odafigyelésre vágynék és nem arra a stresszre, hogy nyilván semmilyen elvárásnak nem felelek meg 0 tapasztalattal, mert ez lehetetlen.

2023. jún. 1. 14:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%
Ja, nekem ez kimaradt hogy ezt az első randin hozta fel. Így már mindenképp offos.
2023. jún. 1. 15:51
 12/26 Noren1989 ***** válasza:
87%
Egy körre kipróbàlna, de semmi több.
2023. jún. 1. 16:26
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha már az első randin ezzel jött elő, az hatalmas red flag. Szerintem ő csak egy kósza numerát lát benned, meg hogy menőzhessen a haverok előtt, hogy elvette egy nő szüzességét. Tuti nem az lenne neki a lényeg, hogy a te igényeidet figyelembe vegye...

Rázd le, vannak nála százszor normálisabb pasik!

2023. jún. 1. 16:31
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, lerázom.
2023. jún. 1. 16:38
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg nagyon-nagyon offos!!

Már így is az egész srác redflag ezekkel a megszólalásokkal.

Így, hogy 25 évesen szűz vagy, te nyilván máshogy állsz hozzá a szexhez (hiszen ha lazára vennéd, rég lefeküdtél volna valami jöttmenttel), sőt még most sem érzed azt, hogy egyből készen állnál (ami tök érthető és normális!), biztos vagyok benne, hogy csak traumát okozna, ha egy ilyen pasival feküdnél le a 3. randin: azt mondja, az előző lányok nem tudták teljesíteni a vágyait (tehát csak arra koncentrál, hogy az ő vágyai teljesítve vannak-e, ráadásul valószínűleg magasak az elvárásai), egyből “elvárná” az orált szex előtt, ráadásul perverznek tartja magát - dióhéjban úgy kellene elvesztened a szüzességed, hogy nem figyelne rád, egyből ELVÁRNA mindenféle perverzséget, miközben ő arra élvezkedik, hogy meglesz neki egy (újabb?) szűz lány is, arról nem is beszélve, hogy szex után fixen ott is hagyna… Szóval összességében: nem kell ez neked, nőként mondom, hogy egy ilyen “élmény”, pláne úgy, hogy ez lenne az első, nagyon el tudja cs*szni az ember szexuális életét/hozzáállását a szexhez/a lelkivilágát úgy alapjáraton, szóval ha már eddig vártál, inkább keresgélj tovább, míg találsz valakit, aki ténylegesen figyelni és vigyázni fog rád, és ne okozz saját magadnak traumát!

2023. jún. 1. 17:21
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök élvezné, hogy szenvedsz szex, vagy sz*pás közben, lehet nem az első alkalommal, de megtenné, hogy csak neki legyen jó, ha meg látná, hogy belészeretnél, akkor meg használna míg meg nem unna, megeri tenni magad vele?
2023. jún. 1. 17:23
 17/26 A kérdező kommentje:

Más téren is elég nagy az egoja, ami amiatt van; mert igazából nincs mire és biztos azzal védekezik, mennyire sportos.

Szereti a minimálbéres állását, de emiatt még nem költözött el otthonról és azt mondta, ha felmegyek hozzá; mindenkinek be kell mutasson (nagyon gyors tempó lenne). Én 6 éve élek 200 km-re a szülői háztól, néha persze hazajárok, de teljesen önellátó vagyok már minden szinten.

A fizetésem nem kéne téma legyen a 2. Randin, nem is értem miért beszéltünk erről, de nem mondtam el az igazat, ugyanis sok extra juttattásom is jár. De ehhez az kellett, hogy lemondtam a magánéletről és állandóan tanultam. :(

Rá ez nem volt jellemző, sosem szeretett tanulni, mondta, de ettől független akar egy levelezős szakot csinálni később; amihez rengeteget kell tanulni. Tényleg rengeteget. És ha van kellő önismerete az embernek, tudhatná, hogy ha nem szeret tanulni, akkor ez nagyon nem fog menni, mert baromi nehéz.

Úgyhogy neki most nem annyira a csajozáson kéne dolgoznia, inkabb az önfejlesztésen.

Én 2 évet jártam magánba pszichológushoz, hihetetlen mennyire fontos az önismeret! És az önismeretem azt mondja, hogy sem érzelmileg sem intellektualisan nem vagyok egy szinten vele.

2023. jún. 1. 17:39
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Grat, mehet a lapat.
2023. jún. 1. 19:14
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem nem illetek össze.
2023. jún. 1. 23:00
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kerdezo, nem ot keresed!

Jobb ha keresed masikat..

2023. jún. 2. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!