Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az “influenszer” csaj hazudozós?
Vajon ő miért nem kopasz törpével jár?
Igen, a helyzet valóban annyira rossz, hogy magasító operációban gondolkodnak már a férfiak.
2
Szerintem kevésnek van. Nem sűrűn látok ilyent, ha meg igen akkor a srác nagyon jóképű.
"Szerintem kevésnek van. "
Kezeltessetek már magatokat agybajjal.
Attól, hogy nem láttál attól még a világ tele van alacsonyabb férfiakkal, akiknek bizony van partnerük és nem tuti, hogy azért mert sármosak.
Tegnap láttam egy alacsonyabb férfit, eskü ha volt 165 cm akkor sokat "mondok" és a barátnőjével sétált el mellettem, pedig átlagos, sőt más szerint lehet kifejezetten csúnya volt. Azért nincs barátnőd, vagy szexpartnered, mert hülyeségeken gondolkodsz, kétségbeesett vagy, online világot élsz.
Azt azért nem ártana feldolgozni szellemileg, hogy a férfiak többsége 180 alatt van a világon. :D
9
Ne számolt bele ázsiát és latin-amerikát mert Európában meg Észak-Amerikában mások a méretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!