Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaj akivel randizol azt mondana webcam modell, hogy reagalnal? szerintetek elitelendo a webcamezes? egy eve nem randiztam mert felek XD (ez nem egy toborzó hirdetes XD )
Alapvetően nem biztos, hogy jó alap, ha egy stabil komoly kapcsolatot szeretnél. Illetve a legtöbb esetben szerintem a legtöbb srác ennek tudatában, csak meg akarna dugni és komoly kapcsolatot pedig nem akarna.
Azt nem tudom, hogy reagálnék, de nyilván ez nagyban függene attól, hogy mit érzek az adott nő iránt.
nekem van ilyen ex-em.3 évig voltunk együtt.az első évben csinálta ezt,meg előtte mielőtt megismertem
hogy elítélendő-e?sztem nem..ez egy munka..ha nem lenne rá kereslet nem élnének meg belőle ennyire sokan
a félelmedet megértem,mert nem hétköznapi,elfogadott munka..de titkolni sem jobb
Fiú: Mit dolgozol?
Csaj: Insta modell vagyok
Fiú: Ja, nekem sincs munkám
"Most van pénzem szóval irány a hotel,
Filmvágó szakos vagyok te meg modell
Álmomban veled szexeltem
Kiexportállak mpegben"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!