Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha többször randiztunk, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha többször randiztunk, miért tűnik el hirtelen? Megkérdezzem, mi az oka?

Figyelt kérdés

Négy randink volt már, mind külső helyszínen, mert mondtam, hogy én első körben inkább beszélgetni-ismerkedni szeretnék.

Voltunk piknikezni, állatkertben, pizzázni és óriáskerekezni, meg egy félnapos kiránduláson, libegőzésen. Ezek mind külön napokon voltak, majdnem 1 hónapja találkozgatunk, van, hogy csak egy kávéra, van, hogy rendes randikra. Amúgy kb. egész nap, meg este/éjszaka is beszélgettünk iMessage-en.

Már volt szó arról, hogy lehetne valami meghittebb randink, ahol csak kettesben vagyunk, és úgy volt, hogy holnap főz nekem vacsit és nála filmezünk. Már beszéltünk nyári tervekről is, hogy miket fogunk együtt csinálni.

Nagyon egy hullámhosszon voltunk mindig, működött a kémia is és már vártam, hogy több történjen csóknál, tapinál.

Erre ma este írta, hogy szerinte nem lenne jó ötlet, ha csak kettesben lennénk, vagy ha ott lennék nála, mert "talán olyan történne, aminek nem kellene". Meg hogy ettől függetlenül nagyon fontos lettem neki ennyire rövid idő alatt is, nem akar megbántani és jobb ezt lezárni még most, amíg egyikünk sem sérül.

Nem értem ezt a hirtelen változást, nem tudom, én csináltam-e olyat, ami nem tetszett neki, vagy mi történt. Két dolog jutott az eszembe, amik ezt kiválthatták:

-Tanít az egyetemen, ahová járok (engem már nem fog a későbbiekben). Magasabb pozícióban van, és talán úgy volt vele, hogy én kínos helyzetbe hoznám?

-Elmondtam neki, hogy én előtte így még nem nagyon közeledtem senki felé, tehát nincs túl nagy tapasztalatom abban, amiben neki már igen. De akkor nem mondta, mutatta, hogy ez zavarná...

2023. máj. 28. 00:48
1 2
 11/15 Noren1989 ***** válasza:
31%
Etetés szagot érzek.
2023. máj. 28. 08:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nagyon imponál neki, hogy tetszik neked, és.ezért ment bele a randikba. De valamiért nem tart komoly partnernek. Lehet róla beszélni, de nem, tudom, hogy érdemes-e.
2023. máj. 28. 09:09
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

Látja rajtad, hogy egyre jobban esel bele, tetszik neked és ha szexelnétek, akkor talán bele is szeretnél. "lezárni még most, amíg egyikünk sem sérül." --> itt rád gondol, hogy te ne sérülj.

Neki szimpatikus voltál, de nem szeretett beléd és csak nyűg lennél a számára, ha szex után belebolondulnál. Tisztességes férfinak tűnik, mert nem él vissza a helyzetével, nem fektet meg és hagy ott, szerelmesen.

Nyugodj bele.

2023. máj. 28. 10:50
 14/15 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem van valakije, azért nem akarja, hogy átmenj hozzá. Én azt is megtanultam már, hogy akik heti 1x érnek csak rá randizni (mert írtad, hogy egy hónap alatt 4 randitok volt), azok is sunnyognak valamit, vagy van valakijük, vagy nem csak veled kavarnak. Ezt legközelebb vedd red flagnek.
2023. máj. 28. 12:14
 15/15 anonim válasza:
52%

Én is szinte hasonlóban vagyok, de nálunk nem minden találkozó sikerült annyira jól, viszont az utolsón volt csók, sok érintés,egy elváló ölelés és úgy volt megbeszéljük ami esetleg nem tetszett.

De aztán megbeszélés helyett lezárta magától, esély sem volt rá, hogy folytassuk.

Az ilyen pasinál azt gondolom, hogy domináns fajta, nálam ő vadászott le engem, ezért ő mondja meg mikor van vége.. de én nem tudom ezen túltenni magam...

2023. máj. 28. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!