Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet nőként egy pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet nőként egy pasit elcsábítani? Milyen tippek, trükkök, praktikák vannak?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, ha ezt kérdezni kell, az már régen rossz... :D

De eddig sosem kellett kezdeményeznem, az első kapcsolatom 14 évesen, egy fagyizással indult, a második meg 17 évesen, egy buliban történő kavarásból.

De most úgy érzem, hogy a kezembe kell vennem a dolgokat, csak éppen nem tudom, hogyan.

Igyekszem az átlagnál csinosabban öltözködni, mikor tudom, hogy van esély arra, hogy összefussunk (tehát nem farmer és tornacipő, hanem szoknya/ruha, magassarkú). Ha beszélgetünk, tartom a szemkontaktust, mosolygok, de néha azt érzem, hogy ezzel zavarba hozom, mert elpirul, elkapja a tekintetét.

2023. máj. 27. 23:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Tartos kapcsolatra ferfit csak ugy tudsz felszedni, ha o is akarja a kapcsolatot. Azt pedig eszrevenned, hogy akarja. Most vagy nem jossz be neki valami miatt, vagy tenyleg annyira nyamnyila, hogy felszeded, varod, hogy ferfifikent viselkedjen, majd megunod es eldobod. Mindketto felesleges energiapocsekolas. Boven meggtettel mindent, hogy nyiss fele, megse tortent semmi. Ebbol mar nem lesz happyend.
2023. máj. 28. 02:49
 12/16 anonim ***** válasza:
85%

Úgy lehet elcsábítani, ha bejössz neki.

A férfiaknak sokkal többet számít a vizuális megjelenés, mint a nőknek, tehát ha nem tetszel neki, akkor felejtős a dolog.

Van megjegyzem, hogy egy pár pasi a világon, aki szapioszexuális, náluk az intelligencia számít, mint a külső jegyek. Én is szapioszexuális vagyok, hajlamos vagyok leljebb adni az igényt, ha azt látom, hogy nagyon értelmes a csaj, de az utóbbi időben húztam egy határt a külsőre illetően, amit teljesíteni kell annak, aki a barátnőm akar lenni.

Tehát összességében az a tanácsom, hogy:

1. Nézz ki jól. De ha nem vagy a pasi esete, akkor arra az esetre vizet ihatsz.

2. Legyél intelligens, ez számítani fog a szapioszexuális pasiknál.

2023. máj. 28. 08:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Igazándiból úgymond már elcsábítottad, hiszen zavarban van tőled, azaz vonzónak tart.

Inkább az a furcsa, hogy miért nem veszi a jelet? Talán nincs önbizalma, és nem tudja elhinni, hogy neki lehet esélye nálad?

Szóval ha nem akarod te elhívni őt, akkor valahogy mégis jobban tudtára kell adnod.

Kisebb flörttel, és vannak tipikus „zöld lámpa” jelzések is a nők részéről, mint pl a haj csavargatása. Mosoly nagyon jó, érdeklődés kifejezése nagyon jó. Keresd többet a társaságát. Előbb-utóbb csak leesik neki.

2023. máj. 28. 09:37
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
13, az nem jut eszedbe, hogy nem őt keresi, nem az esete?
2023. máj. 28. 09:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt a férfit akit el kell csábítani kihagyom. A férfiak annyira nyomulnak ha tetszem nekik, hogy egyszerűen nem tudom miért akarnék olyannal lenni akit hidegen hagyok, azt olyan szinten nem érdekelhetem, hogy durván nem. Ki akar ilyen partnert és miért??
2023. máj. 28. 10:30
 16/16 anonim válasza:
47%

Szia. Véleményem szerint nem baj, ha a nő kezdeményez, teszi meg az első lépést, de persze visszafogottan, csak bizonyos mértékig téve.

Én egy (férfi vagyok) kolléganőm iránt érzek vonzalmat, ami nehezíti a dolgot. Jól elbeszélgetünk, megvan a szemkontaktus a részéről is, van, hogy megérintjük egymást, de még nem mertem direktebb módon közelíteni hozzá. Nem tudom mi volna a célravezető. De el tudnám fogadni és nem tartanám cikinek, ha ő lépne fel kezdeményezőként. De ő nem tolakodó stílusú egyébként sem.

2023. nov. 30. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!