Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elcsábítani? Szükség lesz "praktikákra"?
Figyelt kérdés
Egy sráccal már jó ideje tetszünk egymásnak. Neki viszont volt barátnője, nekem is barátom. A helyzet az, hogy nekem már nincs párkapcsolatom, de iskola miatt hónapokig nem is futottam össze a szóban forgó fiúval, neki azóta viszont lett egy újabb barátnője. Csúnya, de szeretném őt elhódítani a másik féltől, és kissé paszívabbnak tűnik felém. Kezdenek mélyebb érzelmek is belém szökni ez iránt a fiú iránt, ami már rég "feljogosít" arra hogy próbálkozzam nála. Viszont nem szereti a rámenős lányokat, és én sem vagyok az. Hogyan tudnám mégis magamra vonni a figyelmet hogy többet szeretnék tőle? Lehet ezt valamilyen rejtett módon tudtára adni, vagy adjam továbbra is csak a szórakozott énemet? Sajnos nem értek ilyenekhez. Ha tudtok adjatok légyszíves tippeket.2008. nov. 30. 01:50
1/3 anonim válasza:
Ha lett barátnője, akkor hagyd őket békén.
Ugye azt mondtad, hogy nem vagy rámenős?
2/3 anonim válasza:
Nem jogosit teged fel semmi arra, hogy mas baratjara hajts. Eddig kellett volna lepned, ne csinalj semmit, ha tetszel a fiunak, majd o kozeledik, de te csak ne praktikazz. Keress olyan fiut, aki nem foglalt.
3/3 A kérdező kommentje:
mind1. Sikerült elcsábítanom. És nagyon jól megvagyunk, kösz a válaszokat heló
2008. dec. 6. 02:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!