Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg baj, hogy szőke vagyok?
Mindenhol azt olvasom, hogy a pasik a szőkét megnézik, de a barnát veszik el... stb.
Ennyire gáz, hogy szőke vagyok? :S
L19
gyárilag szőke vagy? Nekem pl. egyáltalán nem fontos a hajszín milyensége, a zöld is tetszik, van évfolyamtársam akinek ilyen, és egyáltalán nem zavar, sőt érdekes. Ami pl. nekem nem igazán jön be az a rövid haj. A 20centi alatti méret.
Amugy meg b@romság ez a szőkézés, azonban tény, hogy a legnagyobb QR\/áknak olyan...
hahahhalol
látszik a kérdéseden, h szőke vagy xD
Igaz, hogy megnézik a szőkéket, mert feltűnőbb mint egy barna. Az más kérdés, hogy jobban néz e ki, és, hogy milyen a személyisége. Nem a hajszínen van a hangsúj.
Azért egy képet küldhetsz ;)
Nem gáz, ha valaki szőke,csak ne legyen beképzelt pics@ ! :D
Nem feltétlen buta attól valaki,ha ilyen a hajszíne,mindinkább a jelleme a fontos. A másik,hogy a barnák között is vannak fura alakok ... szóval ne aggódj,nem vagy azzal rosszabb,hogy szőke vagy:)
F/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!