Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég, ha a lány szép, vékony, ugye nem kell, hogy művelt legyen?
Dugáshoz elég, persze!
De nekem nem kellene egy ostoba kis liba, aki mindent félreért és semmit nem fog fel!
Ja, ne haragudj, te műveltségről beszéltél...
Mindenkinek más az ízlése! Nem baj, ha nem vagy nagyon művelt, de alap dolgokat illik tudni!
hát köszi a válaszokat...csak hát itt vagyok 19 évesen,úgy lettem nevelve,hogy egy lánynak kell tanulnia, főzni tudnia, normálisnak, kedvesnek, stb. lennie... de közben feljött rám néhány plusz kiló... (diétázom,sportolok)...de az nem lett évekig elmondva nekem,hogy ezek csak akkor jók,ha a külső is rendben van...
de most kell rájönni 19 évesen,hogy a fiú ismerőseim már hónapok óta szenvednek,és epekednek 1-1 csaj után,akikkel még életükben nem beszéltek,de tudják,hogy nekik ő a mindenük...úgyhogy ott a külső dominál...
Csak mondták volna el hamarabb, és akkor el sem hízok !! :( most úgy érzem,hogy késő erre ráeszmélni!! akkor is nyugtatgattak, hogy nem ám a külsőn fog múlni a párkapcsolat,meg ennél vannak fontosabb dolgok, és amúgy is mindenki megöregszik... csak kár volt ezeket elhinni,egy kapcsolat kialakításánál úgy látom,hogy fontosabb a szépség és a törődés együttese,mint hogy mennyit tudnak beszélgetni.
A komoly kapcsoltnál a külső és a belső is fontos!
Hidd el, vannak fiúk, akiknek nem a csontvázak jönnek be!
Hány cm és kg vagy? Szabad megkérdeznem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!