Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nincs pici, félig begyógyul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs pici, félig begyógyult szemed és kocka állad férfiként akkor elfelejtheted a Tinderezést?

Figyelt kérdés
2023. máj. 24. 19:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. máj. 25. 00:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
10) ha már itt vagy, idehánynád kérlek, hogy "lapátállú bájgúnár köcsög?" Küldeném speciálba' mindenkinek, aki szereti.
2023. máj. 25. 01:36
 13/15 Csakegysajt95 ***** válasza:
Édes istenem 😂itt mindig akad valami debil kérdés
2023. máj. 31. 04:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Szépségversenyen sem indul, aki átlagos. A pofavizit típusú személytelen ismerkedő appok, oldalak pedig nem az átlagnak valók. (sőt, nem embernek valók) A személyes ismerkedésnél nincs jobb, az bevált többszázezer éve!

51 átlagos mackós FF vagyok, aki számtalan klassz partnert, élményét élt meg eddig és remélhetőleg még előttem van néhány.

Az incel életmód, mint minden, belülről fakad. Saját életünkét, mi vagyunk felelősek, nem háríthatjuk senki másra.

Nem vagyunk egyformák! Kinek ez, kinek az sikerül vagy nem sikerül. Én a munkahelyekkel vagyok peches, de szerencsém se nagyon van, még egy társasjátékban sem igazán szoktam nyerni. A párkeresés viszont mindig könnyen ment, annak ellenre, hogy soha nem voltam egy Adonis.

Két legjobb, korombéli barátomnak sem jön össze a párkeresés. Egyikkel 4 éves korunktól ismerjük egymást, másikkal 20 éve. Mégsem tudtam átadni a titkot, miként kell nőket felszedni, majd megtatani. Munkájukban viszont mindketten sikeresek.

2023. máj. 31. 15:23
 15/15 anonim ***** válasza:

14. A gyerekkori szocializáció sem egy nagy titok. Van, aki a családja, barátai által jól szocializálódik 5-10-15 éves korában és ez kihatással van jó értelemben az egész életére, másnak pedig mondjuk szar szülei vannak és teletömik a fejét gátlásokkal, vagy az iskolában piszkálják éveken keresztül, kiközösítik és ez miatt vannak egész életében kommunikációs és szocializációs zavarai (különböző mértékben), ami férfiként erősen beleszámít az ismerkedési képességekbe. (Nőként kevésbé.)

A legtöbb sikeres embernek sincs semmi titka, csak viszi magával tovább a jó géneket és/vagy a jó gyerekkori szocializációt a felnőtt életbe.

2023. máj. 31. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!