Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vonzódom az idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódom az idősebb férfiakhoz? Ez idővel el fog múlni?

Figyelt kérdés

Nem 3-5 évvel idősebbekhez, hanem 20 évvel.

Most vagyok 21 éves, az előző párom 47 volt, most aki próbálkozik egy ideje, 41.

És nincs velem gond, szóval nem az van, hogy korombeli fiúnak nem kellenék, én nem foglalkozom velük, veszem őket észre úgy, mint "potenciális jelölt".

2023. máj. 24. 13:29
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Nappali szakon tanulok az egyetemen.

Úgy gondolom, hogy semmi gond nincs azzal, ha az első diplomáig a szülők támogatják a gyereküket. :)

Valamint nem hiszem, hogy bármi közöd lenne ahhoz, hogy a szüleim támogatnak-e, és ha igen, hogyan.

2023. máj. 24. 18:27
 22/23 anonim ***** válasza:
Én meg undorodom a férfiaktól 35 felett, szóval szívesen kigyógyítalak valahogy 😂
2023. máj. 24. 19:45
 23/23 anonim ***** válasza:
27%
Tehát pénzes 40 + palik akik tele vannak idővel és elvisznek teged ide oda.. nem a koruk tetszik neked , ha nem hogy tele vannak verve loveval es barmit kifizetnek neked.
2023. máj. 24. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!