Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni, hogy a korombeli, vagy az idősebb férfiakhoz vonzódom?
Mielőtt jönnének vele, hogy a kettő között csak a pénz a különbség:🖕🖕🖕🖕
A korombeliek többségében olyan szimpatikus, intelligens, vitális, sportos fiúk, akik mellett pezsgőnek érzem az eltelt időt, illetve tudok szociálisan kapcsolódni hozzájuk. Ugyanakkor sok dolog hiányzik belőlük, amit eddig 30-asoknál tapasztaltam eddig.
Bennük nagyon szeretem, hogy tudok kapcsolódni a problémáikhoz, a kissé savanyú stílusukhoz, szarkazmusukhoz. Intelligensek, de megfontoltak is. Kicsit, mint egy apakép valahol. Viszont sokszor hülyének/pénzéhesnek gondolnak, ha velük mutatkozom.
Nem igazán tudom eldönteni, melyik korosztállyal lenne jobb ismerkedni. Jómagam 20 éves vagyok egyébként.
Figyu.
Majd kiderül, ha valaki felkelti a figyelmed.
Vagy most feltétlen szeretnél kapni egy bélyeget?
Szerintem ezt nem is kell eldönteni.
Fiatal vagy, sodródj még az árral, aztán ha találkozol egy olyan sráccal, aki megfog, hidd el, hogy úgysem a korát fogod nézni.
Ne foglalkoztasson mit gondolnak, magadnak keresel párt nem másoknak.
Ne a korra koncentrálj, hanem hogy jól tudjátok érezni magatokat együtt.
Teljesen normális az idősebb pasik hajtása, én úgy veszem észre, hogy amióta elmúltam 35, minden második nő érdeklődik, akivel szóba elegyedek. 25 évesen meg teperni kellett mindenkiért.
Hajrá hajrá :)
Viszont sokszor hülyének/pénzéhesnek gondolnak, ha velük mutatkozom."
Az érdekes, mert én kevés pénzes 30 körüli férfit ismerek, sőt a nagy része kb ugyan olyan anyagi szinte van mint a 20 éves férfiú társaik , tehát akkor ezek szerint csak te ismerkedsz olyannal ..
8. Ha nem tűnt volna fel, a kérdező valószínűleg egy jónő és jópasikkal ismerkedik korosztálytól függetlenül. A vele egykorú srácokkal kapcsolatban is csak olyanokat írt, hogy "szociális pezsgés" és hasonlók, tehát ott sem a visszafogott srácokkal ismerkedik.
És 30-asként egy férfi vonzóságát a nők szemében már az is definiálja, hogy addigra mit ért el az életben anyagilag 10-15 év alatt. 20-25 évesen még nem elvárás az anyagiak, hanem inkább amiket a kérdező is írt ("szimpatikus, intelligens, vitális, sportos fiúk, akik mellett pezsgőnek érzem az eltelt időt"). Egy 30-asnak is lehetnek ilyen belső tulajdonságai, de már ezek mellett az anyagi helyzete is fontos, az is része a szociális státuszának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!