Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem ír találkozók között, akkor más is van a képben?
Ismerkedem egy sráccal, nagyjából heti 1x szoktunk találkozni (néha heti 2, néha több, mint 1 hét telik el, de kb. heti 1). Fiatal, huszas vége és informatikában dolgozik, úgyhogy nem az, hogy technikai analfabéta lenne, chaten szinte egész nap elérhető. Ha én írok neki, akkor elég hamar és kedvesen szokott válaszolni.
Ő nem szokott írni nekem, csak arról, hogy mikor hol találkozunk, nem chatelgetünk. Ez nekem furcsa, eddig az összes párommal (ismerkedési fázisban is) tartottuk talik között is a kapcsolatot. Szerintetek sok másik nővel is ismerkedik vagy miért lehet ez? Ő azt mondta, hogy nem szeret hosszú üzeneteket írni... de a barátaival úgy láttam elég gyakran chatel.
Megcsal a haverjaival :)) Most komolyan, ha a haverjai fárasztják és a groupcahtben oda kell figyelnie mi megy, nem lesz nála sok üresjárat a munka mellett hogy veled csetelgessen, ezt a kapacitását beletette a haverjaiba.
Egyáltalán nem azt jelenti hogy más nőket fűz.
Istenem tényeg ez a szint, hogy ki kivel meddig írogat és ez alapján ítélitek meg a másikat ?
Én pl ha megismerkedek egy lánnyal, azzal kezdem szinte, hogy nem chatelgetek sehol és nem is fogok. Ha bármelyikünk akar valamit a másiktól, felhívja és ennyi.
Javaslom mindenkinek próbáljon így élni, sokkal élméndúsabb lesz. És nem gyűlik az idegesség és a gombóc a gyomrotokban, nem beszélve a gyanakvás és hasonlókról.
Mekkora hülyeség már, hogy ha pl egy napig nem ír, az ok, ha három napig akkor már megcsal.
7. Es social media vilagaban elunk, ami egy percig sem jo, mert a nagyanyaink idoszakaba se volt internet, ott telefonon beszelgettek de az teljesen mas.
De, ha valaki odavan ugy isten igazan a masiker, akkor alig varja hogy csipogjon a telefonja, es keresi az alkalmat a folyamatos kapcsolattartasra. Ha valakinek fontosabb hogy a haverjaival groupchateljen,mint hogy a baratnojenek irjon, foleg egy kialakuloban levo uj kapcsolatba, es foleg hogy abszolut ne is irjon a csajanak, csak hogy hol mikor talalkoznak, heti 2 szer mondjuk az nagyon trè. Nyilvan senki ne varja el hogy wc, furdes , eves, ivas kozben 0-24 be a kezebe legyen a telefon, de aki a masiker oda van meg vissza, annak nem a groupchat lesz a fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!