Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne ez jó mindkettő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ez jó mindkettőnknek?

Figyelt kérdés

Találkozom par hónapja egy pasival, aki egy sikeres pasi, jó munkával, nem mellesleg jó kinézettel

Sokat jart utanam es en mondtam neki, hogy van egy kapcsolatom, amiből ki szeretnék lépni, mert a baratom sza..rrá csalt es többször szakítottam, de vegul visszakérte magat es tagad mindent es nem tudok csak haver lenni vele, azert is mert egyelőre nem érdekel új pasi de a regi sem. Meg talalkozom a csaló barátommal hetente, nehez csak úgy letudni 3 evet, bele is fásultam az egeszbe, nincs erőm kilépni teljesen.

Az új pasival volt egy kis csók ez az, mert nem lehetett levakarni, ramvetette magát, most meg azt latom rajta, hogy rosszulesik neki, hogy a regi pasival talalkozom es folyton latni akar es szenved.

Letezik, hogy tenyleg ilyen rövid idő alatt belem szeretett ?

Vagy magába a szerelembe szerelmes vagy mi lehet vele ? Nem volt eleg nője eddig 42 eves létére ?

En szep arcú kissé molett csaj vagyok nem ertem

2023. máj. 23. 22:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%

Jó, de ha hozzád hajolt, láttad, hogy le akart smárolni, akkor miért nem lökted el?

Egyáltalán hogyha tudod, hogy többet szeretne, mint barátság tőled valaki, akkor miért állsz le vele ölelkezni?

Azért, mert tetszik, hogy teper, tetszik, hogy visszavághatsz a pasidnak, vagy maga a helyzet és a másik férfi tetszik.

Döntsd el, hogy mit akarsz:

2 himbilimbit, 1 himbilimbit, vagy 0 himbilimbit. 😂

2023. máj. 23. 23:00
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
11-es, jó a dumád🤣 Nem akart két szék közé esni😏
2023. máj. 23. 23:02
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

#12:

Pedig fog előbb utóbb. 😂

2023. máj. 23. 23:04
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem kell mar senki farka
2023. máj. 23. 23:07
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem vágyok arra, hogy teperjen értem mert kellemetlen lekoptatni folyton, sajnalom. Meg szerettem volna tartani, mint havert, kedvelem mint embert
2023. máj. 23. 23:09
 16/19 anonim ***** válasza:
62%
Szegény pasas. Randik, találkozgatások, gondolom tetted a fejedet, aztán "jajj csak haverkodni akartam... " Nőként mondom, őszintén szégyelld magad.
2023. máj. 23. 23:12
 17/19 A kérdező kommentje:
Első nap szóltam neki, hogy csak ennyit akarok. Nem hulyitettem
2023. máj. 23. 23:15
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Küldjél már képet a nemiszervedről, nem küldesz semmit!!!!
2023. máj. 23. 23:17
 19/19 anonim ***** válasza:
65%
De, hülyítetted. Amint elkezdett közeledni úgy, azonnal le kellett volna állítanod, de te belementél a dologba. Nem tudom, én nem szoktam csak úgy hagyni a haverjaimnak, hogy megcsókoljanak, többször is🤣🤣
2023. máj. 23. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!