Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megmondtam egy lánnak hog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondtam egy lánnak hog yvettem neki ajándkot szülinapjára a chat.hu-n! Miután megkérdeztem érti e kilépett a chat-ről. --?

Figyelt kérdés
még annyira nem vagyunk úgymond együtt,csak kedveskedni akartam neki :)most mia a baja-megkérdezzem?
2010. okt. 10. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
A chat.hu egy szar.
2010. okt. 10. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baja, csak mennie kellett. Nálam is volt már olyan, hogy hirtelen elköszöntem onnan, és már ott se voltam. Ha legközelebb belép, mond el neki. 28L
2010. okt. 10. 20:34
 3/6 anonim válasza:
uram isten :D azt hittem már nincsenek olyan ember akik chat.hu ra járnak :D
2010. okt. 10. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

deizé....azért ismered? ugyértem személyesen...

bár lassan sz*rni is el lehet menni f*szbukon is, hát csehtun mértne lehetne... jééézusom hova fajul a világ, a következő generáció randevúja tényleg webcamerán keresztül fog zajlani...

2010. okt. 10. 20:40
 5/6 anonim ***** válasza:
lehet nem is csajszi az illető xD
2010. okt. 10. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:
velem msnen szokott olyan lenni h karácsonyra szülinapra meg mindenre csomófiú akar venni telót..fényképezőt..ájpodot meg ilyeneket és ha vesz szülinapomra egy tábla karamellásmilkacsokit valamelyik barátom az oké..én is veszek neki amikor neki van valamije...de ha nem ismered személyesen akkor ne nagyon vegyél neki semmit...
2010. okt. 12. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!