Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sugar kapcsolat, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sugar kapcsolat, milyen feltételekkel? Hogy működik ez?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, párszor randiztunk, szexeltünk is, ami tényleg 10/10 volt. Viszont jóval idősebb nálam, 25 év a korkülönbség. Ami most még izgalmas, de később problémákat vethet fel. Ezért mielőtt jobban belebonyolódtunk volna, leírtam neki, hogy jobb, ha ezt itt befejezzük, mert nem hiányzik a bonyodalom, van nekem elég gondom azzal, hogy balanceoljam az egyetemet, munkát, életemet. Válaszolt, hogy rendben, de az utóbbi hetekre tekintettel legalább zárjuk le rendesen, találkozzunk. Belementem, ott pedig elmondta, hogy anyagilag is támogatna szívesen, olyan összegeket mondott, amiknél azért elkerekedett a szemem... Plusz ami a legnagyobb segítség lenne, hogy lakhatnék az egyik lakásában, ingyen és fizetve lenne a rezsim, mindenem.

Kollégiumban élek, amit szívből utálok.

Dolgozom az egyetem mellett, viszont ez a felállás (számomra) nagyon fárasztó, főleg most így a vizsgáimmal, bár a zh időszak sem egy álom... Éppen annyit keresek, hogy a havi dolgaimat ki tudom gazdálkodni, ez is frusztrál, hogy dolgozom, tanulok, mégsem jutok egyről a kettőre, nem tudok elutazni olyan helyekre, ahová vágyom, nem vehetem meg, amit szeretnék.

Azt mondta, ne utasítsam vissza azonnal, gondoljam át, mondjam el az én feltételeimet és megbeszéljük. De nem tudom, milyen feltételeim lehetnének? Szexuálisak, vagy azon túl is (pl. találkozások gyakoriságai)? Mondjak neki árakat, dehát hogy árazzam be saját magam?! Nem tudom, hogy működik ez az egész, előtte még csak randizni sem randiztam senkivel így rendesen, ő volt a második férfi, akivel egyáltalán lefeküdtem...

Szóval ha valaki tudna egy gyorstalpalót adni, azt nagyon megköszönném! :)

Mert egyelőre abban sem vagyok biztos, kell-e nekem ez...

Szép hétvégét mindenkinek.

2023. máj. 20. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
És ezzel az a gond, ha egyszer csillagaszati penzt fizet, es tegyuk fel h gazdag, de azért annyira megsem hogy ne érezze ezr a pénzt, akkor joggal gondolhatja úgy hogy nem randizhatsz mással, ne járjál bulikba mert biztos fiuzol és állandóan ellenőrizni fog. Plusz a pénzeert elvárja hogy akkor és annyiszor állj rendelkezésre szexben ahogy ő akarha és ha már fizet, heti többször is. Innen már egyenes út hogy ezt azt már un, vállalj már be plussz dolgokat mint egy ku.rva. Ha belemész, ne szórd el a pénzt, már az elején fektesd le a szabályokat. Nem fog sokáig tartani, ne szokd meg a jót. Ha nem kurv.agazdag milliardos havi 5-10 millios jovedelemmel, akkor előbb utóbb drága hobbi leszel neki es pár hónap után kidob ha radunt. Ne szeress bele. Azt hogy fiatal vagy, nem garancia arra hogy megbecsül. Sőt inkább arra, hogy rajtad felbuzdulva más fiatal lányoknál is próbálkozik.
2023. máj. 20. 22:22
 2/3 A kérdező kommentje:

A "kurv.agazdag milliardos" kategória inkább... (picit utánanéztem az első randink előtt, meg aki bemutatott minket egymásnak, ő is mondott róla pár infót)

Igazából a szex tényleg nagyon jó volt vele, nem zavarna az sem, ha napi 3-szor lennénk együtt, csak idegenkedem valamennyire attól, hogy ennyire be legyek árazva, hogy minden megmozdulásomért pénzt kapjak.

2023. máj. 20. 22:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hat szerintem ez a bemutatás nem volt véletlen. Vagy kinezett magának vagy te őt, és nyilvánvalóan ott a vagyon mint motivàló erő. Ezek a férfiak nagyon üzletközpontú gondolkodásúak és valahol tudják, a fiatal lányok nem feküdnének le veluk a gazdag aura nélkül. Nyilván a pénz önbizalmat és dominanciát ad ami vonzó, de tudják, vagyon nélkül önbizalmuk se lenne. A net tele nőkkel akik pénzt akarnak, sugardaddyt és ebből a nőmasszából, pláne ha a tipus is rád illik (fiatal egyetemista) , nehéz kitörnöd. Az ő szemszögéből nézve ezért te részben a pénzre mész és gondolhatja azt hogy esetleg ez volt részedről a beetetés, pár szex kedvcsinálónak, aztán viszakozol, visszamondod, hogy rávezesd, pénzelnie kell a folytatasert. A hivatásos profik is csinálnak hasonlót, pl buliban felszedik oket mint atlag lány, lakáson felizgatják a pasit és aktus elott kozlik hogy ez bizony pénzbe kerul. Nálad is simán gondolhat manipulációt. Ha elfogadod a pénzt, akkor végülis kur.va leszel a szemében. Szerintem inkább azt mondd hogy felvállalt komoly kapcsolatot akarsz vele, mert akkor legalább elkényeztetett barátnő leszel és nem kur.va. Ugyanazt kapod, csak nem égeted be magad. Lehet csak pár évig tart majd, aztán ha felépítetted a karriered es gyereket akarsz, lecsereled egy fiatal gazdag hapsira, akit az ő társaságából tudsz kiválasztani.
2023. máj. 21. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!