Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy jöttetek össze jelenlegi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöttetek össze jelenlegi párotokkal? Ki kezdeményezett illetve hogyan?

Figyelt kérdés

Nehezen indult a dolog, vagy már az elején egymásra voltatok hangolódva?

Hány évesen jöttetek össze és hány éve vagytok együtt?

2023. máj. 15. 20:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

Egy házibuliban találkoztunk, közös ismerősünk volt a házigazda. Azonnal egymásra hangolódtunk, és azóta ez így is maradt :D

21 voltam akkor, ő 28, 9 évvel és 2 gyerekkel ezelőtt volt ez, pont szombaton volt a 6. házassági évfordulónk is <3

2023. máj. 16. 10:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Diszkóban mentem oda hozzá, könnyen indult a dolog. Én 16 voltam ő 22.

Idén leszünk 26 éves házasok.

Én most 44, férjem 50 éves.

2023. máj. 16. 15:24
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

21 voltam, diszkóban voltunk barátnőkkel. Nem volt sok kedvem elmenni, ők erőltették. Ők táncoltak, én iszogattam a kólámat, néha felkért egy-egy srác, de (mivel magas nő vagyok), mindig akkor derült ki, hogy alacsonyabb a pasi, mint én. Hát így telt az este, és már nagyon untam, aztán határozottan felpattantam, és elindultam a kijárathoz. Az ajtóban is csak csörtettem volna kifelé, amikor egy beleütköztem a fejemmel egy széles mellkasba. Majdnem elestem, a srác elkapott a derekamnál fogva. Felnéztem rá, egy helyes hapsika volt. Kérdezte, hogy "ennyire sietsz, nem jössz velem táncolni?" Csak elrebegtem, hogy "de igen", és visszamentünk a táncplaccra.

31 éve a férjem:)

2023. máj. 16. 15:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy baráti társaságban, egy akkor induló egyházközségi csoportban ismerkedtünk meg. Mivel ugyanaz a végzettségünk, így megvolt a közös téma és hamar összebarátkoztunk. Viszont én akkor még foglalt voltam mással, ő meg egy szakításon volt túl.

Megismerkedésünk után két évvel jöttünk össze. Ekkor voltam 26 (nő), ő pedig 34 (férfi). Most leszünk 7 éve együtt.

2023. máj. 16. 15:33
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
13-at nem tudom, miért pontozták le, aranyos, végül összejött neki a magas pasi. És tök véletlenül, ez jóóóóó
2023. máj. 16. 15:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15, alapvetően az összes válasz jó, mégis le van pontozva:')
2023. máj. 16. 16:31
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Badoo, 4 éve, ő írt nekem. 1 éve volt az esküvőnk.
2023. máj. 17. 12:14
 18/18 anonim ***** válasza:

Tinder, ő írt rám.

6 éve együtt, 3 éve házasok vagyunk. Fél éves a kislányuk.

33N

2023. máj. 25. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!