Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöttetek össze jelenlegi párotokkal? Ki kezdeményezett illetve hogyan?
Nehezen indult a dolog, vagy már az elején egymásra voltatok hangolódva?
Hány évesen jöttetek össze és hány éve vagytok együtt?
Egy házibuliban találkoztunk, közös ismerősünk volt a házigazda. Azonnal egymásra hangolódtunk, és azóta ez így is maradt :D
21 voltam akkor, ő 28, 9 évvel és 2 gyerekkel ezelőtt volt ez, pont szombaton volt a 6. házassági évfordulónk is <3
Diszkóban mentem oda hozzá, könnyen indult a dolog. Én 16 voltam ő 22.
Idén leszünk 26 éves házasok.
Én most 44, férjem 50 éves.
21 voltam, diszkóban voltunk barátnőkkel. Nem volt sok kedvem elmenni, ők erőltették. Ők táncoltak, én iszogattam a kólámat, néha felkért egy-egy srác, de (mivel magas nő vagyok), mindig akkor derült ki, hogy alacsonyabb a pasi, mint én. Hát így telt az este, és már nagyon untam, aztán határozottan felpattantam, és elindultam a kijárathoz. Az ajtóban is csak csörtettem volna kifelé, amikor egy beleütköztem a fejemmel egy széles mellkasba. Majdnem elestem, a srác elkapott a derekamnál fogva. Felnéztem rá, egy helyes hapsika volt. Kérdezte, hogy "ennyire sietsz, nem jössz velem táncolni?" Csak elrebegtem, hogy "de igen", és visszamentünk a táncplaccra.
31 éve a férjem:)
Egy baráti társaságban, egy akkor induló egyházközségi csoportban ismerkedtünk meg. Mivel ugyanaz a végzettségünk, így megvolt a közös téma és hamar összebarátkoztunk. Viszont én akkor még foglalt voltam mással, ő meg egy szakításon volt túl.
Megismerkedésünk után két évvel jöttünk össze. Ekkor voltam 26 (nő), ő pedig 34 (férfi). Most leszünk 7 éve együtt.
Tinder, ő írt rám.
6 éve együtt, 3 éve házasok vagyunk. Fél éves a kislányuk.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!