Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fektessek bele bármilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fektessek bele bármilyen érzelmet is?

Figyelt kérdés

Pénteken el voltunk bulizni a barátnőimmel. Tudni illik nekem már 4 éve párkapcsolatom van. Minden rendben, csak nincs romantika. Nem vagyok az a túl nyálas típus, de sokszor jó lenne érezni ha valaki megszeretget.

Aztán ott volt egy srác a szórakozóhelyen, nagyon szimpatikus volt, pont az esetem. És valahogy egymás melle kerültünk, oda jött hozzám táncolni, és összebujva táncoltunk. És végülis elvonultunk.ketten, aztán nem bírtam tovább türtöztetni magam és engedtem magam, megcsókolt… És csak csókoloztunk vagy negyed óráig. Sajnos már elfelejtettem milyen érzés az ilyen. Mint egy tini, boldog voltam arra a pár percre… Aztán mondta, hogy elmegy a haverjához, negyed óra múlva visszajött. Annyira cuki volt… De aztán újból eltűnt és a buli végén találkoztunk és valahogy nem tudtam rá szépen nézni… végülis mikor mentünk haza azért egy mosolyt “odadobtam” neki. Azóta várjom, hogy keressen. Nem tudom mennyi az esélye. Mert konkrétan nem vagyok benne biztos, hogy értette a hangzavartól a teljes nevem… én már lechekkoltam. De nem akarom én bejelölni, nehogy rámenősnek higgyen. Illetve itthon sem akarok belőle kellemetlenséget. Meg eléggé zavaros az eltűnései miatt. És valószínűleg kis jót adott magából, s nekem pont ez hiányzik az életemből. Kérem ne kövezzen meg senki. De a véleményetekre vagyok kiváncsi. Tudom, ki kéne lépnem ebből a kapcsolatból. De nem tudom ettől a fiútól várjak-e bármit is.

2023. máj. 14. 23:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is a 9-essel kell hogy egyet értsek.
2023. máj. 15. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!