Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, furcsáljátok az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, furcsáljátok az ha egy huszon éves fiú évek óta egyedül van?

Figyelt kérdés

Ez kiábrándító tud lenni, elképzelhető az hogy emiatt nem jössz vele össze?

Nekem egy lány mondta azt hogy nem normális hogy nem érdekel az engem hogy nincs barátnőm. Szeretnék, de nincs szerencsém, hazudoznak, semmibe vesznek engem a lányok. Ő mondjuk egy olyan lány aki pár hétnél tovább sosincs egyedül, szerintem ez sem normális.

2023. máj. 13. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
A gyk-n inkább az a fura, ha vkinek van nője egyáltalán.
2023. máj. 13. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Mai világban semmi sem furcsa. Àltalàban a 2 végletet làtom egyébként.. Vagy cölibátus vagy 2 végén égeti a gyertyát van
2023. máj. 13. 17:55
 3/10 anonim válasza:
100%
Nem, abszolút nem. Szerintem ez mindenkinek saját döntése kéne, hogy legyen és nem kéne egymást emiatt cikizni vagy furának gondolja. Ezer oka lehet annak, ha valaki hosszabb ideig nincsen párkapcsolatban, nem fogok emiatt ítélkezni felette.
2023. máj. 13. 18:19
 4/10 anonim ***** válasza:
37%
hát egészséges embernél probléma.
2023. máj. 13. 18:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinél egyéni hogy mi számára a taszító, és mi nem. Biztosan lesznek olyan nők akik el fognak utasítani emiatt, lesznek olyanok akiket nem fog zavarni.

Engem sem zavar személy szerint, az se zavarna ha tapasztalatlan lenne. Huszonévesen még fiatal az adott személy egyébként is, bár nem mindegy azért az sem hogy valaki 21 vagy 29 éves, mert ugye mindkettő huszonéves ugyanúgy.

Számomra sokkal taszítóbb az ha egy férfinek sok a partnerszáma, több egyéjszakása vagy szexkapcsolata volt...Sokkal barátságosabb egy olyan férfi akivel egyezik az értékrendünk.

2023. máj. 13. 19:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem furcsállom.
2023. máj. 13. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, egy nőnek könnyű ezt mondani, akinek csak válsztani kell egyet a jelentkezőkből. A pasiknál nem úgy megy, hogy, hmm magányos vagyok, akkor most leakasztok egyet a polcról a 20 csajból aki rám folyatja a nyálát.. :D
2023. máj. 13. 22:09
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
#7 De a népszerű pasiknàl pont ez a helyzet. Àltalàban ők reszelik a nők 99%-àt.
2023. máj. 13. 22:20
 9/10 anonim ***** válasza:
37%
Hát mondjuk vannak akik direkt nem akarnak párkapcsolatot, valami szociális betegség vagy szexuális orientáció miatt.
2023. máj. 15. 22:25
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Incel vagy, ez van. Van belőled még egy pár.
2023. máj. 16. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!