Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy kapcsolatban mennyire elfogadható?
Van egy barátom, aki velem ellenkező nemű. Soha nem volt kettőnk között semmi, nem ismerkedtünk, randiztunk, szexeltünk stb., mindig csak olyan programokat csináltunk, amit az azonos nemű barátaimmal is csinálnék, és nem viselkedünk egymással kétértelműen (nem flörtölgetünk, vagyunk összenőve, stb.). Én nem érzek iránta többet, a viselkedése alapján ő sem, és ismerjük már egymást annyi ideje, hogy ha azt akartuk volna, hogy valami történjen kettőnk között, már rég megtörtént volna. Egy párkapcsolatban is igyekeznék ezt a helyén kezelni, igyekeznék eloszlatni a párom aggályait, elsősorban őt priorizálnám, és bemutatnám őket egymásnak, hogy lássa, nincs félnivalója.
Viszont aggaszt kicsit, hogy nem tudom, hogy az ismerkedési szakaszban pl. mennyire riasztana el valakit, ha elmondom, hogy a hétvégére egy ellenkező nemű baráttal szerveztem programot. Illetve valahogy az is fura nekem, hogy amíg abból nem lenne nagy ügy, ha néha-néha a lánybarátaimmal beülök moziba, egy kávéra, vagy elmegyek velük kirándulni, addig úgy érzem, hogy ennél a barátomnál az lenne fair, ha a páromnak folyamatosan "őrködnie" kellene, ha ugyanezeket a dolgokat akarnám megtenni, hiába nem történne kettőnk között semmi.
Szerintetek mennyire vágom el magam a férfiaknál azzal, ha van egy ellenkező nemű legjobb barátom, és szeretném, ha néha (!) lenne a barátságunknak egy kis magánszférája?
Azért nagyon nem mindegy, hogy társaságban mentek ide oda, vagy éppen kettesben mész sátorozni egy (nem akarunk egymástól semmit) pasival egy hétvégére az erdőbe... :D
Egyébként én nem vagyok annyira biztos abban, hogy ha mondjuk elhívnád magadhoz, hogy aludjon nálad, filmezzetek stb. és az este folyamán ledobnád a ruhád és elállnál, hogy szexelnél is, akkor nemet mondana...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!