Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma már elfogadható az, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már elfogadható az, ha egy kapcsolat elején, az első randikon osztozunk a költségeken?

Figyelt kérdés
A hagyományos nemi szerepeket ma már sok területen dinamikusabban kezelik és lassacskán elkopnak és értelmetlenné válnak, így logikusan az ezek miatt kialakult régebbi szokásokat is felül kell vizsgálni. Miért lenne a férfi dolga fizetni, ha már a nő is dolgozik, sőt, akár többet is kereshet, mint a férfi?

2022. júl. 20. 11:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a két félnek kell elfogadni. Ha nekik elfogadható, persze.
2022. júl. 20. 11:04
 2/15 anonim ***** válasza:
26%
Értelmiségi körökben ez nem új keletű dolog. Visszamaradott emberekkel pedig nem szoktam ismerkedni/barátkozni. Egyébként úgy vettem észre, hogy vidéken nagyobb divat a nemi szerepek tartása. Bár annál sokkal fontosabb dolgok vannak a nemi egyenlőtlenségek terén, minthogy ki fizet első randin, ez annyira pitiáner probléma. Akinek pedig csak ez fáj és ez az első gondolata az egyenlőségről, az is offos ismerkedésre.
2022. júl. 20. 11:14
 3/15 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem azért tanácsos az 1. (pár) randin a férfinak fizetnie, mert akkor még tulajdonképpen ő az, aki "bizonyít". A nő azután fogja csak eldönteni, hogy lesz-e folytatás.
2022. júl. 20. 11:14
 4/15 anonim ***** válasza:
87%

Az első randin annak illik fizetni, aki elhívja a másikat. Hogyha a kezdeményező nem szeretne fizetni, szervezhet 0 költségű randit, például séta.

Randipartnereimnél egyébként már évekkel ezelőtt is természetes volt a randi költségén való osztozás, a többség felajánlotta a felezést, a másik része pedig felhívott magához és főzött nekem.

Halkan megjegyezném, hogyha nincs 1000 forintod limonádéra, érdemesebb karriereddel foglalkozni! Későbbiekben ha ez a nagy összeg már rendelkezésre áll, érdemes olyan személyekkel találkoznod, akikkel jól érzed magad, látod a folytatás lehetőségét, így az a pénz legrosszabb esetben egy kellemesen eltöltött óra lesz.

2022. júl. 20. 11:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Aki meghívja a másikat, az fizet.
2022. júl. 20. 12:12
 6/15 A kérdező kommentje:
#3 Ez egy marhaság, éppen ez az elavult nézet az, amiről szól a kérdés. Miért a férfinek kell bizonyítani, a nő mit bizonyít? Vagy részéről elég annyi, hogy nő, másra nincs is szükség? És nem, nem csak a nő dönt arról, hogy lesz-e folytatás, ez is egyenlően mindkét fél döntése.
2022. júl. 20. 12:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem oké, hogy itteni 5 kommentelő azt vallaja, hogy persze, feleznek, de én biztos vagyok benne hogy tegyük fel országunkban, vagy akár csak akikkel én, vagy te ismerkedsz, a többség azért azt gondolja, hogy a férfi fog fizetni az első randin, és valószínűleg, legnagyobb hányadban ő is hívta randira először a nőt.
2022. júl. 20. 13:40
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak ne a végén mondjátok, hogy "akkor felezünk ugye?" mert ha drágát rendeltek akkor lehet, h a másik ki sem tudja fizetni
2022. júl. 20. 14:02
 9/15 anonim ***** válasza:
79%

Először vagy ezen az oldalon?

Sok ilyen kérdés ami alatt tisztán látszik, hogy aki felezgetés híve az rendszerint egy incel ember.

2022. júl. 20. 14:58
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy aki sajnál tőlem egy kávét (vagy frappét vagy fagyit) kb. 500-1000 forintért, azzal nem szeretnék több együtt töltött időt. Nem nagy összeg ez, inkább elvi kérdés.
2022. júl. 20. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!