Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma már elfogadható az, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már elfogadható az, ha egy kapcsolat elején, az első randikon osztozunk a költségeken?

Figyelt kérdés
A hagyományos nemi szerepeket ma már sok területen dinamikusabban kezelik és lassacskán elkopnak és értelmetlenné válnak, így logikusan az ezek miatt kialakult régebbi szokásokat is felül kell vizsgálni. Miért lenne a férfi dolga fizetni, ha már a nő is dolgozik, sőt, akár többet is kereshet, mint a férfi?

2022. júl. 20. 11:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És ha a férfi veszi zokon, hogy a nő sajnálja az 1000 forintot, az miért nem jogos?
2022. júl. 20. 16:21
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
11. Figyelj, ha egy férfiba már annyi férfiasság nem maradt, mondván hogy már más világ van, hogy fizessen egy 1000est... Az miért akar nőt? Ha a férfi már nem férfi...
2022. júl. 20. 17:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
11: Saját döntésed. Keress olyan nőt, aki hasonlóképpen gondolkodik!
2022. júl. 20. 17:48
 14/15 Senior Séf ***** válasza:
100%
Elfogadott. Mindazonáltal én qorvára rühellenék alkudozni rongyos párezer Ft-on. A felesége az első randin azt mondta, fogyasszunk kik-ki alapon; ő kikéri, én kifizetem. Imádtam a humorát.
2022. júl. 22. 13:15
 15/15 anonim ***** válasza:
80%
14, ez bejön, és jó, hogy értetted a poént és a feleséged se félt ilyet kimondani. Na ilyet nem sűrűn lehet. Kitudja egy olyan pasi, mint a kérdező mit reagálna..
2022. júl. 22. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!