Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akinek volt mar tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek volt mar tinderen megbeszelt randija, milyen volt?

Figyelt kérdés
Jol vagy rosszul sikerult? Olyan volt az illeto mint a kepeken? Utana lett valami komoly, vagy ennyi volt? Ismerosoktol hallott sztorit is irhattok.

2023. máj. 9. 00:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen is olyan is. Nyár végén volt pl egy nagyon jó, nagyon cuki volt a lány, úgy nézett ki mint a képein, jók voltak a randik minden. Tudod az a típus akinél nem az van h atmesz este van egy jó éjszaka és reggel már sietsz is el, mert annyira nincs köztetek más, hanem amúgy is jófej, kicsit bújtok csináltok reggelit közösen, tudtok más programot is csinálni. Szóval az egy jó egy hónap volt.

Most legutóbb egy csaj mondjuk sztem bolond volt.

2023. máj. 9. 00:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha egy étkezéshez kéne hasonlítanom, akkor kb meki szint. Megeszed aztán kitolod és de jó volt.
2023. máj. 9. 01:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rengeteg volt már az évek alatt. Senki nem pont úgy néz ki, mint a képeken, valaki jobban, más rosszabbul, de nagy eltérés talán csak egyszer volt, ott azonnal el is köszöntem (képeken sportos volt, élőben kövér). Igazából mindig kerestek randi után, mindig én döntöttem, hogy lesz-e folytatás. Volt egy hosszabb 2 éves kapcsolatom onnan, meg több rövidebb.
2023. máj. 9. 07:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Volt 4-5 randim anno a tinderen. Az utolsó ma már a férjem. :D Lassan 7 éve tindereztem, valahogy akkortájt robbant be a köztudatba. :)

Egyébként még két párt ismerek, akik ott ismerkedtek meg és ma már férj és feleség, illetve a legjobb barátnőm 2 éve szedte össze ott a párját.

Egyéb referenciával nem rendelkezem.

Egyébként volt anno nagyon sz*r randim is tinderen (teljesen más, mint akit én a beszélgetés mögé láttam), olyan is, aki csak dugni akart, mint kiderült, de a világért nem írta volna előre meg... És akkor a végén, amikor már éppen kezdtem feladni, akkor jött a férjem.

Nekem az volt akkor a tanulság, hogy nem érdemes sokáig húzni a netes ismerkedést. Ha néhány nap beszélgetés után szimpi a másik, akkor menjünk, igyunk meg valamit és nézzük meg személyesen mi a helyzet. Majd a randi végén eldöntöm "merre húzom" a való életben. :D

2023. máj. 9. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:
4-es, fogalmam sincs hogyan lehetnek ilyen pozitív tapasztalataid. Egy lány barátom is használja sikertelenül. Többnyire csak dugni akarnak a férfiak azt mondta. Én meg normális értékrendű lányokat nem találtam akik tisztelettel bántak volna velem
2023. máj. 9. 18:19
 6/8 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok 28/F egyébként és volt 2 randim a többi beszélgetés már ameddig jutottam
2023. máj. 9. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindig jo. Filterezett kepeket nem hajtottam jobbra, es tobb randi is volt. Mind a negy olyan volt, ahogy elkepzeltem, nyilvanos helyen talalkoztunk, azt kaptam, amit vartam. Tobb ismerosomnek vegul nagyon komoly kapcsolata lett, en mast kerestem. Es arra jo volt.
2023. máj. 9. 19:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Az első barátomat tinderről ismertem, akivel több mint egy évet voltam együtt, előtte volt egy srác, igazi első nagy szerelmem, ő is tinderről volt:D

Tudnék mesélni: volt aki egy kisebb nárcisztikus, pökhendi, egoista arc volt, volt olyan aki nagyon nem úgy nézett ki élőben mint a képeken…

Volt olyan, aki jófej volt, de nem akartam tőle semmit, vagy akivel haverok maradtunk

Volt olyan is, aki első randi előtt lekoptatott valami kamu indokkal, de olyan is, aki a tali előtt 20 perccel tiltott le😅 számomra a tinder egy nagyon változatos és kiszámíthatatlan paletta, egy éve vagyok újra szingli de nem használom, a barátnőim is tudnának sztorikat mesélni:Dd

Egyébként nekem is sok ismerősöm van, akinek onnan lett párja, de én már nem innen akarok ismerkedni

2023. máj. 13. 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!