Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt mar tinderen megbeszelt randija, milyen volt?
Volt ilyen is olyan is. Nyár végén volt pl egy nagyon jó, nagyon cuki volt a lány, úgy nézett ki mint a képein, jók voltak a randik minden. Tudod az a típus akinél nem az van h atmesz este van egy jó éjszaka és reggel már sietsz is el, mert annyira nincs köztetek más, hanem amúgy is jófej, kicsit bújtok csináltok reggelit közösen, tudtok más programot is csinálni. Szóval az egy jó egy hónap volt.
Most legutóbb egy csaj mondjuk sztem bolond volt.
Volt 4-5 randim anno a tinderen. Az utolsó ma már a férjem. :D Lassan 7 éve tindereztem, valahogy akkortájt robbant be a köztudatba. :)
Egyébként még két párt ismerek, akik ott ismerkedtek meg és ma már férj és feleség, illetve a legjobb barátnőm 2 éve szedte össze ott a párját.
Egyéb referenciával nem rendelkezem.
Egyébként volt anno nagyon sz*r randim is tinderen (teljesen más, mint akit én a beszélgetés mögé láttam), olyan is, aki csak dugni akart, mint kiderült, de a világért nem írta volna előre meg... És akkor a végén, amikor már éppen kezdtem feladni, akkor jött a férjem.
Nekem az volt akkor a tanulság, hogy nem érdemes sokáig húzni a netes ismerkedést. Ha néhány nap beszélgetés után szimpi a másik, akkor menjünk, igyunk meg valamit és nézzük meg személyesen mi a helyzet. Majd a randi végén eldöntöm "merre húzom" a való életben. :D
Az első barátomat tinderről ismertem, akivel több mint egy évet voltam együtt, előtte volt egy srác, igazi első nagy szerelmem, ő is tinderről volt:D
Tudnék mesélni: volt aki egy kisebb nárcisztikus, pökhendi, egoista arc volt, volt olyan aki nagyon nem úgy nézett ki élőben mint a képeken…
Volt olyan, aki jófej volt, de nem akartam tőle semmit, vagy akivel haverok maradtunk
Volt olyan is, aki első randi előtt lekoptatott valami kamu indokkal, de olyan is, aki a tali előtt 20 perccel tiltott le😅 számomra a tinder egy nagyon változatos és kiszámíthatatlan paletta, egy éve vagyok újra szingli de nem használom, a barátnőim is tudnának sztorikat mesélni:Dd
Egyébként nekem is sok ismerősöm van, akinek onnan lett párja, de én már nem innen akarok ismerkedni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!