Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit, hogy már délután óta nem reagált az
üzenetemre?
Figyelt kérdés
Van egy férfi ismerősöm, akivel most kezdtünk el romantikus értelemben is ismerkedni 1 hete. Ő kezdeményezte, majd azóta minden nap rám írt és nagyszerűen elcsetelgettünk, 2 napja elhívott randizni is, amire holnap kerülne majd sor. Ma kivételesen én írtam rá, gondoltam ne mindig ő írjon már, lássa hogy én is keresem.... Hát délután írtam neki, és azóta sem válaszolt. Oké, alapvetően sem egy nagy online guru, nem ott éli az életét, hanem a való életben. Nem is az az otthon ülős fajta, sok programja van, így gondolom, hogy a szombatját is valami program tölti ki, ezért nem is akadnék fent azon, hogy nem ír...DE sokszor fellépett már azóta, többször volt online messengeren, és meg sem nyitotta az üzenetemet. Ráadásul a holnapi randival kapcsolatban kérdeztem, és várnám a válaszát. Mivel ismerjük egymást személyesen, nyilván nem fog ghostiongolni, de kezdek aggódni, hogy már fél napja nem reagált az üzenetemre. Mit gondoltok, kell ennek jelentőséget tulajdonítani?
Sajna a többiek jól mondják, hogy nem vagy neki elég fontos. Nem érdekli mi van veled, van más valaki akivel szívesebben cseveg stb. Anno a férjem játszotta ezt, amikor megismertem. Kiderült, hogy ő nem akar komolyat. Volt, hogyha írtam neki napokig nem válaszolt. Ha nem kerestem volt hogy egy hétig nem keresett. Hát én meg közöltem vele, hogy szórakozzon azzal aki hagyja, de engem hagyjon békén. 4 hónappal később megkeresett, hogy hát nagyon hiányzom neki és benne van a komolyabb. Azóta a férjemként is a legnagyobb meló kellős közepén is pár óra után visszaír, reagál, ha írok neki. Úgyhogy az egy bullshit, hogy nincsen ideje válaszolni, mert van programja. Ha ígyis van, akkor azért a napi kaka közben a budin csak lenne ideje írni neked két mondatot.
2023. máj. 6. 21:28
12/18 anonim válasza:
Oké,ilyenkor az ember fia/lánya ügyet intéz,jön-megy,meccsezés,sörözés vagy munka esetleg...Viszont,ha már többször online volt,nem hinném,hogy ne lett volna szabad két perce kommunikálni veled.Pláne,ha nagyon bejössz neki.Tudod,akit érdekelsz,két megbeszélés között is szakít időt rád.Ő a szabadnapján sem...Ami azért beszédes.
2023. máj. 6. 22:08
13/18 anonim válasza:
Egyébként hozzá teszem,valóban akadnak kivétek,akik például rendvédelmi vagy biztonsági szférában dolgoznak,ott nyilván egy éles riasztás során konkrétan kisebb gondja is nagyobb nálad,ahogy előttem írták is.Viszont bármilyen más esetben gáz,hogy nincs kommunikáció részéről...
2023. máj. 6. 22:16
14/18 anonim válasza:
Azóta reagált?
Egyébként nekem az ilyen sosem végződött jól még. Sosincs mentség az ilyen viselkedésre.
2023. máj. 7. 08:05
15/18 anonim válasza:
Írt?
2023. máj. 7. 13:34
16/18 anonim válasza:
11-es vagyok. Én is kíváncsi vagyok, hogy azóta jelentkezett e. Ha nem, akkor felejtsd el!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!